Skimrande bordslampor i mässing/guld

Bordslampor i mässing och guld är alltid vackert. Med en skimrande yta av guld och mässing förstärks skenet från ljuskällan på ett fint sätt. Med bordslampor skapar du en mysig och ombonad punktbelysning i din inredning. Placera de i ditt sovrum, hall, kök eller i ditt vardagsrum. Lampor i mässing och guld passar såväl den trendiga stilen som den klassiska. En bordslampa i mässing och guld blir ett lyxigt inslag i inredningen.

För den som gillar den mer minimalistiska stilen passar lampan Kubix perfekt som har en modern och spännande design. En stämningsfull dekorationsbelysning får man med Spring från Globen Lighting. Savoy är en riktigt fin lampa som har tre böjande blad i mässing och som i mitten håller ett opalfärgad runt glas. Saint Mini från Globen Lighting hade enkelhet som inspiration och kommer att tillföra en extra värme till din inredning. Marble från House Doctor är en underbar lampa med en varm och elegant look som ger en fin stämningsbelysning i ditt hem.

Lampfoten Linné i mässing från PR Home har en skimrande yta av guld som förstärker skenet fint från ljuskällan. En utstickare med klassisk prägel - och ett lyxigt inslag i inredningen, finns även i krom. Bordslampan från H. Skjalm P har en modern stil med industrikänsla. Den blir riktigt fin med en stor ljuskälla och fungerar såväl som läslampa som punktbelysning.

Se alla bordslampor i mässing/guld här »