Bordslampa koppar

Koppar är ett material som är tidlöst och trendigt och är här för att stanna. Varma metaller finns i allt från möbler, inredningsdetaljer och belysning. Kopparn ger ett varmt och elegant intryck samtidigt som det ger glamour till interiören. Med vackra och dekorativa ljuspunkter i rummet lyser du upp mörka hörn och ytor. En väl vald bordslampa i koppar ger rummet karaktär är en fin inredningsdetalj. Genom att plocka in varma metaller till interiören skapar du en ombonad och mysig känsla i rummet.

Globen Lighting Diamond Statue Bordslamp...
Bordslampa Diamond Statue finns i fler...
1 170,00 kr 1 699,00 kr

Bordslampa Koppar

 

Skulle du endast fokusera på allmänbelysning i ett rum känns rummet genast opersonligt och mörkt. Men genom att mixa med andra lampor såsom golvlampor, fönsterlampor, ljusslingor och armaturer få du en mycket härligare känsla och upplevelse. I mörka hörn är det snyggt med en bordslampa i koppar eller med smålampor i olika höjder. Kopparfärgen skapar värme i rummet och är både klassiskt och elegant. Ljuset speglas på ett snyggt sätt i metallen och sprider en varm färg. En varm metall passar mycket bra till en neutral inredning med mycket vitt och ljusa färgtoner. Det är viktigt att välja rätt ljuskälla till sina ljuspunkter. Det bästa är att använda sig av LED-lampor som håller i många år och som drar mycket lite energi. Andra fördelar med LED-lampor är att de tål kyla, tänd omedelbart och inget kvicksilver. Sedan får man inte glömma att ljus mäts numera i lumen och inte i watt. Lumen talar om hur stort det fullständiga ljusflödet från en lampa, det vill säga, mängden ljus lampan avger.

 

Bordslampor i koppar skapar värme och atmosfär i rummet

 

Vi har ett stort och intressant utbud av bordslampor i koppar i olika stilar som klassisk, industriell, minimalistisk och retro. Här kan du välja mellan olika märken som House Doctor, Nordal, PR Home, Globen Lighting och Belid. Det är lätt att förändra ett rum genom att byta ut vissa delar av sin inredning. Man kan lätt variera sin inredning med nya smålampor och ändra efter säsong och trender. En vacker kvalitetslampa i koppar är Picasso som är ritad av Joakim Fihn för det svenska belysningsföretaget Belid, med huvudkontor i Varberg. Produkten har många olika metallskärmar i olika storlekar och avger ett härligt ljus i rummet. Söker du en lampa till fönsterbrädan kan vi varmt rekommendera Diamond från Globen Lighting. Diamond är en elegant och hög armatur i metall med vacker kopparfinish, som ger en bra ljusupplevelse i rummet. En underbar lampa som även är snygg att placera på en vacker piedestalen eller direkt på golvet.

 

Bordslampor i koppar är ofta fina tillsammans med andra detaljer i koppar, som ljusstakar, lyktor, skålar och dekorationer. Hos La Vanille hittar du många bordsarmaturer i olika utföranden, storlekar och former. För att du lätt ska hitta den rätta bordsarmaturen har vi ett hundratals olika lampmodeller och vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med det senaste inom hembelysning. Hos La Vanille kan du välja bland ett stort utbud av bordsarmaturer, skrivbordslampor, lampfötter och arbetslampor i olika material, stilar och storlekar. Här hittar du kvalitetslampor som passar såväl till hemmet som till kontoret. Välkommen att hitta en lampa som verkligen passar ditt hem!

 

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille