Bordslampa marmor

Marmor är en vacker natursten som är ett fint inslag i interiören. Marmor gör sig mycket bra i olika inredningsdetaljer som ljusstakar, lyktor, soffbord och lampor. Vi erbjuder ett varierat och stort utbud av lampor i marmor. Vi erbjuder ett stort urval av väldesignade bordsarmaturer i marmor med både modern som klassisk design. I vårt utbud hittar du stilrena och tidlösa bordslampor i marmor från välkända varumärken som Globen Lighting, PR Home, Watt & Veke, House Doctor och många fler.

Globen Lighting Torrano Bordslampa Vit
Bordslampa Torrano är designad de...
2 309,00 kr
Globen Lighting Torrano Bordslampa Grå
Bordslampa Torrano är designad de...
2 597,00 kr
House Doctor Neat Bordslampa Brun
Bordslampa Neat är designad av det dan...
2 514,00 kr
Globen Lighting Torrano Bordslampa Svart
Bordslampa Torrano är designad de...
2 309,00 kr
Globen Lighting Torrano Bordslampa Brun
Bordslampa Torrano är designad de...
1 767,00 kr 2 309,00 kr
Globen Lighting Torrano Bordslampa Grön
Bordslampa Torrano är designad de...
2 309,00 kr
Nordal Enyo Bordslampa Mattvit/Marmor
Bordslampa Enyo är designad av de...
2 461,00 kr
Watt & Veke Box Bordslampa Svart/Mäs...
Bordslampa Box är designad av Hanna We...
3 399,00 kr
Watt & Veke Box Bordslampa Vit/Mässi...
Bordslampa Box är designad av Hanna We...
3 399,00 kr
Globen Lighting Sarah Bordslampa Vit/Kro...
Bordslampa Sarah kommer från det s...
1 699,00 kr
Globen Lighting Marmi Bordslampa Svart
Bordslampa Marmi ärdesignad av Patrick...
1 315,00 kr

Bordslampa Marmor

 

Du behöver minst fem belysningspunkter i ett rum även om rummet är av mindre storlek. Här finner du bordslampor i vit, grön, svart och grå marmor. Många av lamporna har fina dekorativa detaljer i färgerna mässing och silver. I denna kategori hittar du den omtyckta bordsarmaturen Box, som är en elegant bordslampa i marmor med rena och enkla linjer. Bordslampans bas är av marmor och skärmen är gjord i lackerad metall med fina detaljer. Denna modell passar utmärkt som stämningsbelysning och du kan lätt handla den via vår hemsida. Här finner du även snygga lampfötter som du lätt kan matcha med en snygg ljuskälla.

 

Med bordslampor skapar du atmosfär och rum i rummet.  

 

En annan trevlig designerbordslampa är Torrano som är formgiven i ljus och vit marmor med dekorativa marmoreringar och med glaskupa i ljust opalglas. Lampan ingår i Globen Lightins nyheter för våren 2019 och är klassisk armatur som aldrig går ur modet. Söker du efter en liten bordslampa i grön marmor föreslår vi modellen Pin från vårt danska varumärke House Doctor. En liten och nätt lampa med vackra detaljer i mässing som du kan placera överallt och som är särskilt snygg i ett fönster, i en bokhylla eller varför inte på matbordet. Du kan enkelt hitta en kvalitetslampa i marmor genom vår praktiska filtreringsfunktion där du kan välja varumärke, färg och pris. Hittar du inte den lampa du söker är du välkommen att kontakt vår kundtjänst så hjälper vi dig. La Vanille erbjuder ett urval av förstklassiga vackra designerbordslampor i marmor som pryder sin plats även när du inte använder dem.

 

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille