Fönsterlampa grå

Med hjälp av vackra lampor kan du påverka inredningen och skapa en hemtrevlig känsla. Förutom att lamporna ger mycket ljus skänker de också mjuka och behagliga ljuspunkter i rummet. Vill du exempelvis lysa upp dina fönster men har en smal och liten fönsterbräda är en bra lösning att satsa på hängande pendlar. En fönsterlampa syns både inomhus och utifrån, tar lite plats och finns i många snygga stilar. 

Aneta Belysning Cylinder Fönsterlampa Sv...
Cylinder är designad av det svenska va...
498,00 kr
Belid Buddy Taklampa Betongstruktur/Opal...
Taklampa Buddy är designad av Joakim F...
1 890,00 kr 2 149,00 kr
PR Home Milla Fönsterlampa Guld/Rök 20 c...
Fönsterlampa Milla är designad av det ...
519,00 kr
Belid Magnum Fönsterlampa Oxidgrå 17,5 c...
Fönsterlampa Magnum kommer från det sv...
1 149,00 kr
PR Home Alexis Fönsterlampa Sammet Grå 1...
Fönsterlampa Alexis kommer från det sv...
219,00 kr 479,00 kr
Aneta Belysning Småland Fönsterlampa Stå...
Fönsterlampa Småland kommer f...
398,00 kr
Aneta Belysning Leah Fönsterlampa Rökfä...
Fönsterlampa Leah kommer från...
549,00 kr

Fönsterlampa grå

Välj din fönsterpendel noggrant eftersom man oftast har kvar en lampa under en lång tid. Det är värt att satsa på kvalitet och en fin design som passar in med den övriga heminredningen och kanske hela bostaden. Fönsterbelysning finns i många olika varianter, färger och material – alltifrån runda och vackra former till stilar i metall, betong, marmor, glas, trä och textil.  Våra fönsterlampor passar till hemmets alla rum – allt från vardagsrummet, köket till barnrummet. Vill du ha en grå fönsterlampa med en stilren och mjuk design tipsar vi om serien Alexis från vårt svenska varumärke PR Home. Fönsterlampan är gjord i ett underbart grått sammetstyg med en tjusig fransad kant nedtill. Fönsterlampans retroinspirerade design passar överallt och blir en fin detalj i rummet.


Stort urval av fönsterlampor online


Hängande lampor sprider ett härligt ljus och genom att använda en timer kan du ställa in så att dina lampor automatiskt tänds och släcks vid förinställda tider. Vill du att din grå fönsterpendel ska sprida ett stämningsljus bör du välja en ljuskälla med en lägre färgtemperatur på cirka 2200-2700 kelvin. Satsa också på en LED-ljuskälla som är energieffektiv och har en mycket lång livslängd. I vårt breda utbud av ljuskällor hittar du praktiska kompatibla LED-lampor som du kan ljusreglera med många vanliga dimmers. Kika gärna igenom vårt stora urval av väldesignade fönsterlampor för att hitta just din favorit. Kanske vill du uppdatera ditt hem och byta ut dina gamla fönsterpendlar eller så vill du uppdatera ditt hem med en ny stil. Hos La Vanille hittar du ett stort sortiment av snygga fönsterlampor från populära inredningsföretag som PR Home, Oriva, Globen Lighting och House Doctor.


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille