Fönsterlampa grön

Ett tomt fönster piffas lätt upp med en vacker grön fönsterlampa. Utöver att fönsterlampan ger ett mjukt och välkomnande ljus i ditt fönster är den också en fin detalj från utsidan. Har du ett stort fönster kan det vara fint att placera flera gröna fönsterlampor i rad. Vi erbjuder ett stort och spännande utbud av snygg fönsterbelysning från många kända belysningsföretag som PR Home, Oriva. Ebb & Flow, Aneta Belysning med flera.

PR Home Gabby Fönsterlampa 15 cm Grön
Fönsterlampa Gabby kommer från de...
889,00 kr
PR Home Bainbridge Fönsterlampa Salviagr...
Bainbridge fönsterlampa från det svens...
728,00 kr
PR Home August Fönsterlampa Grön 25 cm
Fönsterlampa August kommer från det sv...
519,00 kr
PR Home August Fönsterlampa Grön 15 cm
Fönsterlampa August kommer från det sv...
439,00 kr
Oriva Fönsterlampa Tellus 10 cm Grön
Fönsterlampa Tellus kommer från det sv...
299,00 kr
PR Home Wells Fönsterlampa Grön/Guld 24 ...
Fönsterlampa Wells kommer från det sve...
679,00 kr
Ebb & Flow Rowan Taklampa Forest Gre...
Rowan taklampa är designad av det d...
1 999,00 kr
Globen Lighting Ritz Taklampa Grön
Ritz taklampa är formgiven av Tess Pal...
1 199,00 kr
Oriva Fönsterlampa Linjär Grön
Fönsterlampa Linjär från Oriva. E...
199,00 kr

Fönsterlampa grön


En snygga grön fönsterlampa ger många inredningsmöjligheter i din bostad. Förutom att placera de i ett fönster kan du också hänga flera stycken över en köksö eller över en arbetsbänk i köket. Letar du efter en ny grön fönsterpendel med en härlig romantisk attityd till din bostad rekommenderar vi lampan Wells. Fönsterlampan tillhör en ny kollektion av lampor med en design av en blomma och som finns tillgänglig i flera härliga kulörer som grön, rosa, vit och svart. Samtliga fönsterlampor har en dekorativ guldig insida och ger ett underbart varmt ljus. Var och en av fönsterlamporna är tillverkade för hand. Från samma varumärke hittar du också den populära skomakarlampan August. Fönsterlampan är gjord av grönt glas och takupphänget är i fin mässingsfinish. En idealisk fönsterpendel i ett fönster eller över en köksö.

 

En snygg fönsterlampa ramar in ditt fönster och skapar en ombonad känsla i rummet

 

Söker du en liten ljusgrön fönsterlampa föreslår vi Orivas nya kollektion Candy som är en lampa i laserskuren metall som sprider ett härligt ljus. Vill du kunna reglera och ändra ljuset på fönsterlamporna kan du komplettera med en praktisk dimmer. I vårt sortiment hittar du flera smarta plug-in dimrar som är jordade. Glöm inte heller att köpa till en hållbar LED ljuskälla som är både snygg och funktionell. Hos oss hittar du ett brett utbud av LED-ljuskällor från Star Trading. Ljuskällorna finns i många olika storlekar, utföranden och prisklasser.


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille