Fönsterlampa gul

Armaturer ger inte enbart ljus utan är också vackra inredningsdetaljer som förhöjer rummets atmosfär, funktion och stil. En fönsterpendel skapar en underbar och mysig stämning i fönstret under årets mörka årstid. När man har plockat undan alla adventsljusstakar och adventsstjärnor kan man ersätta de med en vacker fönsterpendel. Hos La Vanille hittar du fönsterlampor i dova mörka färger till ljusa pastellfärgade. Du kan välja mellan flera olika material som trä, metall, marmor, glas och textil.

Aneta Belysning Cylinder Fönsterlampa Ma...
Cylinder är designad av det svenska va...
498,00 kr
Aneta Belysning Bell Fönsterlampa Matt M...
Fönsterlampa Bell kommer från det...
549,00 kr
Oriva Luna Fönsterlampa Amber
Taklampa Luna är från det svenska varu...
399,00 kr 519,00 kr
Oriva Fönsterlampa Junis 11 cm Amber
Fönsterlampa Junis är designad av det ...
259,00 kr 479,00 kr
Oriva Fönsterlampa Tellus 10 cm Amber
Fönsterlampa Tellus kommer från det sv...
299,00 kr
Aneta Belysning Leah Fönsterlampa Amber ...
Fönsterlampa Leah kommer från...
549,00 kr
Dyberg-Larsen Haipot Taklampa Gul
Taklampa Haipot kommer från det danska...
1 099,00 kr
Globen Lighting Ritz Taklampa Amber
Taklampa Ritz från Globen Lightin...
1 199,00 kr

Fönsterlampa gul

Hängande lampor passar till hemmets alla rum och hos oss hittar många fina lampmodeller från ledande varumärken. En fin nyhet är fönsterlampan Tellus från Oriva som är en härlig liten pendel i gult glas som släpper igenom ljuset fint och ger ett härligt sken i fönstret. Vill du inte ha en gul fönsterlampa i glas kan du istället välja lampan Haipot som är från Dyberg-Larsen och gjord i aluminium. Pendeln är designad av Frank Kerdil tillsammans med stylisten Anette Eckmann. Fönsterlampans design är hämtat från Japan och lampans enkla design gör att den passar överallt. Vill du inte satsa på en komplett fönsterlampa kan du istället välja ett takupphäng. Från Watt & Veke tipsar vi om Twisted takupphäng med gulfärgad textilsladd med mässingsfärgad lampsockel som är jättefin med en stor och dekorativ ljuskälla.  

 

Handla snygga fönsterlampor av högsta kvalitet


Komplettera gärna dina fönsterlampor med praktiska och smarta lamptillbehör. Hos oss hittar du användbara dimmers, grenuttag och LED-ljuskällor. LED-lampor är det mest energieffektiva alternativet på marknaden för konsumentbelysning. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor. En LED-lampas livslängd är tio till tjugo gånger så lång som en traditionell glödlampas. Det gör att du sparar pengar genom att köpa färre lampor och minska dina underhållskostnader. Många av våra LED-lampor kan man lätt reglera ljuset med en vanlig dimmer. La Vanille erbjuder ett urval av förstklassiga vackra fönsterlampor som pryder sin plats även när de inte är tända.


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille