Fönsterlampa koppar

Få till den ultimata belysningen i bostaden genom att ha tillräckligt med ljuskällor. En bra och planerad belysning öppnar upp för den perfekta myskänslan och stämningen i rummet. Ett fönster lyses upp fint både på insidan och på utsidan med en vacker fönsterlampa, framför allt under den mörka årstiden. Hos oss kan du botanisera bland kända märken från bland annat PR Home, Oriva, Globen Lighting, Belid med flera. 

Aneta Belysning Kulan Fönsterlampa Koppa...
Fönsterlampa Kulan kommer från det sve...
503,00 kr
Nordal Lounge Taklampa Koppar
Taklampa Lounge kommer från det danska...
229,00 kr 399,00 kr
Oriva Skeppar Fönsterlampa Koppar
Fönsterlampa Skeppar från Oriva. ...
529,00 kr
Oriva Tree Fönsterlampa Koppar
Fönsterlampa Tree från Oriva.&nbs...
279,00 kr
PR Home Boston Fönsterlampa Råkoppar
Fönsterlampa Boston från PR Home. ...
559,00 kr

Fönsterlampa koppar

Med kopparfärgade fönsterlampor skapar du en härlig och ombonad känsla i rummet. Mörka och tomma fönster är idealiska att hänga vacker fönsterbelysning i när mörkret faller på och man behöver komplettera den övriga belysningen i rummet med lampor. Oavsett vilken inredningsstil du har är vi ganska övertygade om att du kommer hitta den perfekta fönsterlampan i vårt stora utbud. Här hittar du pendellampor i modern-, klassisk-, minimalistisk-, industri-, retro-, och marin stil. Fönsterbelysning kan placeras på många olika ställen i hemmet och tar liten plats. Gör sig särskilt fin i fönstret, över en köksö, över en bardisk, hängandes i en trappa eller över ett matbord. Användningsområden är många.

 

Med snygga fönsterlampor skapar du en vacker belysning i rummet

 

Serien Skeppar är en klassisk och charmfull fönsterbelysning i koppar från vårt svenska varumärke Oriva. Serien har en klassisk form med marina och industriella element. Komplettera gärna fönsterlampan i koppar med en stor ljuskälla för att skapa en fulländad look. Fönsterlampans storlek och design gör att den passar perfekt hängandes i par ovanför en köksö eller i ett fönster. Från samma varumärke rekommenderar vi fönsterarmaturen Tree med dekorativa laserskurna hål som skapar ett mönster av ett träd och en härlig ljusspridning. En fönsterlampa har vanligtvis en relativt lång kabel med takkontakt. Det är också fint att enbart köpa en vacker ljuskälla med vacker form och sedan komplettera den med ett sladdställ i matchande färg.


Dekorativ fönsterbelysning skapar en elegant touch till hemmet. Vi har lampor till fönstren som passar året runt. Du kan lätt förändra din heminredning genom att kontinuerligt byta fönsterarmaturer. Hos La Vanille finner du mängder av snygga lampor som du kan beställa snabbt och smidigt på nätet. Vi erbjuder en härlig blandning av fönsterlampor i olika stilar, material, storlekar, färgnyanser och priser, allt för att passa olika tycke och smak.


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille