Fönsterlampa opal

När det gäller hemmets design och utformning är belysning en av de viktigaste och centrala funktionerna för hur vi uppfattar ett rum och hur vi använder det. Ljus spelar en stor roll för vår komfort, lugn och trygghet och vi är alla beroende av det från den riktade skrivbordslampan, till det hemtrevliga ljuset i vardagsrummet, den trevliga utomhusbelysningen och kökets arbetsbelysning. Lampor bidrar till att göra en lugn och avslappnad, skapa en fin atmosfär och framhålla inredningen. 

Aneta Belysning Bell Fönsterlampa Matt M...
Fönsterlampa Bell kommer från det...
549,00 kr
Oriva Luna Fönsterlampa Opal
Taklampa Luna är från det svenska varu...
519,00 kr
Oriva Diamant Fönsterlampa Opal
Fönsterlampa Diamant kommer från det s...
459,00 kr
PR Home August Fönsterlampa Opal 25 cm
Fönsterlampa August kommer från det sv...
389,00 kr 519,00 kr
PR Home August Fönsterlampa Opal 15 cm
Fönsterlampa August kommer från det sv...
439,00 kr
Oriva Fönsterlampa Junis 11 cm Opal
Fönsterlampa Junis är designad av det ...
479,00 kr
Aneta Belysning Sirius Taklampa Matt Mäs...
Taklampa Sirius kommer från det sv...
1 490,00 kr
PR Home Milla Fönsterlampa Opal/Mässing ...
Fönsterlampa Milla är designad av det ...
519,00 kr
Belid Capo Taklampa 20 cm Opal/Glas
Taklampa Capo är designad av det svens...
1 399,00 kr

Fönsterlampa opal

Helt enkelt går det att förvandla ett hems inredning och möblemang genom att tända ljuset. Opalfärgade fönsterlampor avger ett underbart och bländfritt ljus och passar utmärkt i fönstret, i vardagsrummet eller i éntren. En väl vald opalfärgad fönsterlampa skapar stämning och atmosfär i rummet. Använd den för att ge stämningsfull och mysig belysning i ditt fönster eller för att lysa upp ett mörkt hörn. Fönsterlamporna finns i flera olika material, utföranden, stilar och färgställningar. Hope takskärm är en fin opalfärgad fönsterlampa i munblåst glas som ger ett trevligt och härligt ljus. Lampan passar perfekt att hänga själv i ett fönster. Du behöver endast komplettera med ett takupphänge och du har en komplett fönsterlampa. En av de senaste nyheterna från PR Home är serien August som är en klassisk skomakarlampa i opalfärgat glas. Fönsterlampan gör sig utmärkt i ett fönster men passar också över en mindre köksö.

 

Hos oss hittar du fönsterlampor till alla rum

 

Hos La Vanille hittar du mängder av väldesignade fönsterlampor från kända belysningsföretag som Globen Lighting, PR Home, Oriva, Belid, Herstal och Aneta Belysning. Vårt sortiment utökas kontinuerligt med nya spännande produkter och varumärken. La Vanille är din lampaffär online som alltid är öppen när du söker inspiration. Varmt välkommen in och handla opalfärgade fönsterlampor på nätet hos oss på La Vanille. Du har alltid 30 dagars ångerrätt och vi bjuder på frakten när du handlar över 500 kronor.

 

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille