Fönsterlampa orange

Genom att komplettera hemmets belysning med fönsterlampor skapar du ett diskret och bländningsfritt bakgrundsljus. Fönsterlampornas behagliga reflekterande ljus ger en rogivande stämning i ditt hem. Hos La Vanille hittar du ett stort utbud av snygga hängande lampor med olika karaktär från varumärken som Aneta Belysning, Oriva, PR Home, Madame Stoltz med flera.

Oriva Luna Fönsterlampa Amber
Taklampa Luna är från det svenska varu...
399,00 kr 519,00 kr
Oriva Fönsterlampa Junis 11 cm Amber
Fönsterlampa Junis är designad av det ...
259,00 kr 479,00 kr
Oriva Fönsterlampa Tellus 10 cm Amber
Fönsterlampa Tellus kommer från det sv...
299,00 kr
Ebb & Flow Rowan Taklampa 22 cm Alab...
Rowan taklampa är designad av det dans...
1 999,00 kr
Aneta Belysning Beatrice Taklampa Antik/...
Beatrice taklampa kommer från det sven...
798,00 kr
Aneta Belysning Leah Fönsterlampa Amber ...
Fönsterlampa Leah kommer från...
549,00 kr
Globen Lighting Ritz Taklampa Amber
Taklampa Ritz från Globen Lightin...
1 199,00 kr

Fönsterlampa orange

En hängande lampa lyser upp fint i fönstret och sprider ett trevlig och inbjudande ljus. Våra orange fönsterlampor finns i många olika material som glas, trä, metall och textil. Vill du inte köpa en komplett orange fönsterlampa kan du välja en lamphållare med tillhörande sladd som du matchar med en stor och dekorativ ljuskälla. Du kan lätt förändra fönsterlampans utseende och prägel genom att byta ljuskälla då och då. En tuff orange fönsterlampa som är en favorit i vårt sortiment är fönsterlampan Fringe från Globen Lighting. Lampan är gjord i orange laserskuren metall med fransar i olika bredd med fina genomarbetade detaljer i borstad mässing. När fönsterlampan är tänd skapar den en underbar karaktäristisk skuggbild i rummet, vilket gör lampan till en stilig detalj i ett mörkt rum.


Beställ fönsterlampor med unik design direkt från La Vanille


Om fönsterlampan endast ska ge ett stämningsfullt sken bör du välja en färgtemperatur med en kelvin under 3000 kelvin, som ger ett varmvitt ljus. Ska du däremot hänga lampan över en köksö ska du välja en färgtemperatur på cirka 3000–4000 kelvin. La Vanille har Trygg E-handels certifiering, vilket innebär att när du handlar av oss ska känna dig trygg och säker att vi följer en rad krav. När du handlar hos oss bjuder vi på frakten över 500 kronor, 30 dagars ångerrätt och snabba leveranser. Vi erbjuder både leverans till ditt lokala postombud och hemleverans direkt till din dörr med Postnord. Vi samarbetar med Klarna och erbjuder Klarna checkout, vilket är en smidig, enkel och trygg betallösning. Välkommen att beställa din fönsterlampa idag!


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille