Fönsterlampa rosa

När hösten och vintern har anlänt är det hög tid att skapa ett varmt och behagligt ljus inne med hjälp av rätt armaturer. Förutom övrig belysning som golvlampor, bordslampor och takbelysning är det fint att även lysa upp hemmets fönster. Snygga lampor håller i många år och utsätts inte för mycket slitage och därför är det värt att satsa på kvalitativa och väldesignade lampor. Hos oss kan du välja mellan ett brett utbud av rosa fönsterlampor i olika material, stilar, utföranden och priser.

Aneta Belysning Minna Taklampa Rosa 21 c...
Taklampa Minna kommer från det sve...
534,00 kr
PR Home Wells Fönsterlampa Rosa/Guld 24 ...
Fönsterlampa Wells kommer från det sve...
562,00 kr
Oriva Candy Fönsterlampa Rosa 11 cm
Fönsterlampa Candy kommer från det sve...
249,00 kr
Globen Lighting Velvet Taklampa Rosa 35 ...
Taklampa Velvet är designad av Anna...
1 920,00 kr
Globen Lighting Ritz Taklampa Rosa
Taklampa Ritz är designad av Tess Palm...
1 199,00 kr

Fönsterlampa rosa

I synnerhet efter jul känns behovet extra stort att ersätta julbelysningen med en annan typ av belysning. Fönsterlampor är viktiga inredningsdetaljer som kan ge nytt liv åt ett rum. En rosa fönsterlampa är ett bra val och extra fint blir det om man hänger flera stycken i rad. Särskilt populär är fönsterlampan Minna i rosa glas med vacker struktur som sprider ett underbart ljus i rummet. Letar du efter en sekelskiftsinspirerad fönsterlampa i skomakarstil tipsar vi om Mini Cobbler från Globen Lighting.  En perfekt rosa fönsterlampa med ljusrosa glas och dekorativa detaljer i mattsvart och antikmässing.


Hos oss hittar du ett stort utbud av högkvalitativa fönsterlampor


Komplettera gärna dina rosa fönsterlampor med snygga LED-ljuskällor som drar lite energi. Innan du väljer vilken ljuskälla du vill ha behöver du veta om du föredrar ett varmt eller kallt ljus. Vanligtvis vill vi ha ett varmt ljus i hemmet och du bör då välja en ljuskälla med ett lågt kelvin, vilket är under 2700 kelvin. Under kategorin ljuskällor hittar du vårt breda utbud av dekorativa och funktionella glödlampor från en rad kända fabrikat. Vi erbjuder kvalitativa och väldesignade rosa fönsterlampor till de bästa priserna från ledande varumärken som Globen Lighting, PR Home, Belid, Aneta Belysning och Oriva. Du kan få ditt paket levererat direkt hem till dig eller till ditt lokala postombud. Hos La Vanille kan du handla tryggt, snabbt och smidigt online. Välkommen att hitta just din favoritlampa hos oss!


Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille