Lampskärm glas

Du kan lätt ge liv åt din gamla lampfot genom att byta lampskärm. Att byta skärm är både ett billigt och enkelt sätt att uppdatera inredningen i sitt hem. Till vår och sommar är det snyggt med en ljus färg medan till höst och vinter passar det bättre med en mörk skärm i ett tjockare tyg som exempelvis sammet.

 

Stort utbud av högkvalitativa lampskärmar online

 

En skärm i glas reflekterar glasets färg på ett härligt sätt vilket bidrar till att ge ett mer djup åt färgen. Hos La Vanille hittar du mängder av lampskärmar i glas från välkända designföretag som House Doctor, PR Home, Karlskrona Lampfabrik och många fler. En modern och trendig takskärm i glas är serien Goal som är gjord av återvunnet handblåst glas. Lampskärmens glas kommer att tillföra mycket värme och atmosfär till interiören. Eftersom lampskärmen är handgjord är varje produkt unik och små ojämnheter kan förekomma.

Klassiska lampskärmar i glas hittar du hos vårt svenska varumärke Karlskrona Lampfabrik. Lampskärmarna i glas är blåsta på en glasfabrik och är tillverkade i två olika glasskikt. Lampskärmens inre består av en vit massa av glas medan det yttre består av rent klart glas. En bordsskärm med en vitfärgad insida gör att skärmens ljus reflekteras neråt och på så vis får utsidan ett härligt och behagligt ljus.

 

Hos La Vanille kan du handla de populära Elstaksskärmarna från Karlskrona Lampfabrik som finns tillgängliga i flera olika varianter. Söker du en modern lampskärm i glas finns modellen Hope från Watt & Veke som är en liten skärm i munblåst glas. Den ger ett underbart ljus och är riktigt snygg med en stor och dekorativ glödlampa. För en fulländad look matcha gärna med Spider grip takupphänge från samma varumärke. Hos oss finner du ett ofantligt brett utbud av lampskärmar i glas online som passar för många olika stilar. Välkommen att inspireras av lampskärmar med hög kvalitet med skandinavisk design.

PR Home August Lampskärm 25 cm Grön
Lampskärm August kommer från det ...
343,00 kr
PR Home August Lampskärm 25 cm Opal
Lampskärm August kommer från det ...
343,00 kr
PR Home August Lampskärm 15 cm Grön
Lampskärm August kommer från det ...
263,00 kr
PR Home August Lampskärm 15 cm Opal
Lampskärm August kommer från det ...
263,00 kr
House Doctor Goal 14x20 cm Lampskärm Kla...
Lampskärm Goal från House Doctor....
295,00 kr
House Doctor Goal 14x20 cm Lampskärm Rök...
Lampskärm Goal från House Doctor....
205,00 kr 307,00 kr
House Doctor Goal 22x30 cm Lampskärm Kla...
Lampskärm Goal från House Doctor....
359,00 kr 528,00 kr
House Doctor Goal 22x30 cm Lampskärm Rök...
Lampskärm Goal från House Doctor. Goal...
528,00 kr