Lampskärm kristall

Lampskärmar är viktiga inredningsdetaljer som är lätta att byta ut efter säsong, årstid och humör. Hos oss hittar du skärmar i oändligt många färgställningar, material, design och prislägen. Hos La Vanille hittar du välkända och ledande varumärken som PR Home, Aneta Belysning, Oriva, Globen Lighting, House Doctor och Lene Bjerre med flera.

 

Vackra kvalitetsskärmar online till låga priser


Det finns några viktiga faktorer att tänka på när du ska välja rätt lampskärm till din lampfot. Först behöver du veta vilket fäste lampskärmen i kristall ska ha. Du kan välja mellan klofäste, ringfäste eller toppringsfäste. Oftast har mindre skärmar clipfäste det vill säg att du fäster ett metallfäste direkt på själva ljuskällan. De större cylinderformade lampskärmarna har dock ringfäste. Stora skärmar går fint att använda som takbelysning om du köper till ett takupphänge. En ovalformad lampskärm i kristall passar perfekt på en smal fönsterbräda då den inte tar särskilt stor plats. I denna kategori hittar du många fina lampskärmar i kristall. Classic Diamant är en tidlös skärm med dekorativa glaspärlor och sprider ett underbart ljus genom sina glasprismor.  

 

Praktiska lamptillbehör hittar du i vårt stora belysningssortiment. Om du vill ersätta den traditionella plastringen kan du istället satsa på en metallring som har en mycket snyggare design. Perfekt när du inte använder någon lampskärm i kristall till lampfoten utan endast en dekorativ ljuskälla. Kanske vill du också komplettera med en smart adapter som man använder när lamphållaren är inbyggd. Adaptern skruvas i och lampskärmen sätts på och sedan skruvas skärmringen och ljuskällan i som vanligt.

Du hittar enkelt en lampskärm i kristall genom använda vår smidigare filtreringsfunktion. Du kan filtrera efter varumärke, färg och pris. Denna kategori utökas fortlöpande och vi har som ambition att presentera nya spännande varumärken med skärmar med hög kvalitet till bra priser. Du beställer enkelt din lampskärm i kristall online snabbt, smidigt och tryggt. Du har alltid 30 dagars ångerrätt och fri frakt över 500 kronor. Vill du ha din beställning levererad direkt hem erbjuder vi också hemleverans.

 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet.