Lampskärm rotting

En lampskärm i rotting ger ett ombonat och hemtrevligt intryck. Hos La Vanille hittar du ett stort sortiment av lampskärmar i flätat naturmaterial från kända varumärken som PR Home, Watt & Veke och Star Trading med flera.

 

Skapa stämningsfull belysning med en lampskärm i rotting

 

Många av lampskärmarna i rotting passar precis lika bra inomhus som utomhus. Särskilt fint passar de i exempelvis ett växthus, i ett uterum eller under tak på altanen. Om du skall använda skärmen utomhus behöver du komplettera den med en kabel som är avsedd för utomhusbruk. Glöm inte att rotting är ett naturmaterial och att väder och vind kan komma att påverka utseendet. Materialet är vanligt vid tillverkning av möbler, armaturer och korgar. I vårt stora sortiment av lampskärmar i rotting hittar du flera populära skärmar. Serien Maja från PR Home är en snygg takskärm i rotting som finns i färgerna vitt, natur, svart och grönt. Lampskärmen är tillverkad av vacker tvinnad färgad rotting och behöver endast kompletteras med ett takupphänge. Eftersom ljuskällan syns genom rottingen är det fint att matcha med en dekorativ ljuskälla. Planerar du att använda skärmen ute glöm inte att köpa till kabel, grenuttag, kabelvinda, förgrening och ett grenuttag.

 

Från Star Trading hittar du skärmarna Knute i konstrotting som finns i flera fina färger och storlekar. De passar för såväl inomhus som utomhusbruk och du kan enkelt matcha med olika utomhusupphäng och glödlampor för att skapa en egen personlig lampa. Lampskärmar i rotting gör sig fantastiskt bra utomhus och förgyller din utomhusmiljö perfekt. När takskärmarnar hänger ute får de med tiden en vacker patina, som blir en fin detalj. Söker du en riktig färgklick skall du kika lite extra på takskärmen Hue som finns i färgerna rött, gult och rosa. Den passar bra med både takupphänge och på slinga och finns i två storlekar. En snygg golvskärm är serien Hanoi som är gjord av naturfärgad konstrotting och som klarar väder och vind bra. 

 

Globen Lighting Montego 50 Lampskärm Nat...
Lampskärm Ckommer från det svensk...
1 870,00 kr
Globen Lighting Bali Lampskärm 50 cm Nat...
Lampskärm Bali är designad av det...
1 990,00 kr
Globen Lighting Bali Lampskärm 35 cm Nat...
Lampskärm Bali är designad av det sven...
1 039,00 kr
Nordal Sif Lampskärm Natur
Lampskärm Sif kommer från det danska v...
4 676,00 kr
Nordal Sigyn Lampskärm Natur
Lampskärm Sigyn är designad av det dan...
2 461,00 kr
PR Home Cebu Lampskärm Natur 21 cm
Lampskärm Cebu kommer från det svenska...
338,00 kr 379,00 kr
PR Home Cebu Lampskärm Natur 18 cm
Lampskärm Cebu kommer från det svenska...
309,00 kr