Skrivbordslampa guld

Söker du efter funktionell och snygg skrivbordslampa till hemmakontoret eller kontoret? Då är vi ganska säkra på att du kommer hitta vad du söker hos oss. En funktionell och väldesignad läslampa är a och o på skrivbordet när man ska arbeta eller studera. Våra skrivbordslampor är försedda med vinklingsbara skärmar, justerbara i höjdled och många har integrerad LED-belysning.

 

Moderna skrivbordslampor med hög kvalitet från ledande varumärken

 

Vi tillhandahåller en härlig mix av snygga väldesignade lampor till hemmets alla rum och behov. Vi har belysning till vardagsrummet, sovrummet, uterummet, badrummet, barnrummet, köket, hallen och trädgården. Vi har många kända varumärken vi samarbetar med såsom Belid, Watt & Veke, Lene Bjerre, Nordal, Herstal Aneta Belsyning, Globen Lighting, PR Home, Oriva med flera. Skimrande och glänsande metaller är stort inom inredningen och använda på alltifrån ljusstakar, ljuslyktor och möbler. En guldfärgad skrivbordslampa ger ett exklusivt och varmt intryck i rummet. Funktionella guldfärgade skrivbordslampor hittar du hos vårt engelska varumärke Davey Lighting. Davey Lightings lampkollektion tillverkas och designas i England för hand. Företagets lampsortiment sträcker sig från alltifrån taklampor för inomhus- och utomhusbruk, vägglampor, golvlampor, bordslampor och trapp- och murlampor, alla med autentisk design och hög kvalitet i alla delar.

 

Läslamporna har många smarta tekniska funktioner, vilket gör dem till perfekta läslampor. Lamporna är försedda med dimmerfunktion och flexibel arm. Förutom dem egenskaperna har designerlamporna ett patenterat ljussystem där lampan avger ett bländfritt och jämnt ljus. Skrivbordslampan har en nattinställning med reducerad ljusintensitet. 

Du kan handla din läslampa snabbt, enkelt och tryggt i vår Webshop. Vi har Klarna checkout i kassan, vilket gör att du har flera olika betallösningar att välja mellan. Vi samarbetar med Postnord och du får ditt paket inom ett par dagar. Vill du också välkommen att besöka vår butik på Lindomevägen i Billdal om du vill kika på produkterna först innan du beställer.

PR Home Tilde Skrivbordslampa Guld 49 cm
Skrivbordslampa Tilde är designad a...
907,00 kr
House Doctor Glow Bordslampa Med Klämma ...
Bordslampa Glow är designad av det ...
2 062,00 kr
PR Home Ashby Bordslampa Pale Guld 50 cm
Bordslampa Ashby är designad av det...
985,00 kr
Belid Cato Q Bordslamp Mässing LED 56,7...
Bordslampa Cato Q är designad av Joakim ...
2 636,00 kr 3 299,00 kr
Belid Cato Bordslampa Slipad Mässing LED...
Bordslampa Cato är designad av det sve...
2 396,00 kr 2 999,00 kr
Beadlight Zonda Bordslampa Guld 45 cm
Bordslampa Zonda är formgiven av det eng...
6 100,00 kr
Beadlight Cirrus Bordslampa Guld 45 m
Bordslampa Cirrus är formgiven av d...
6 039,00 kr
Beadlight Jet Stream Bordslampa Guld 45 ...
Bordslampa Jet Stream är formgiven ...
6 059,00 kr
Beadlight Wand Bordslampa Guld 45 cm
Bordslampa Wand är formgiven av det enge...
6 100,00 kr
Beadlight Nimbus Bordslampa Guld 45 cm
Bordslampa Nimbus är formgiven av d...
5 349,00 kr
Beadlight Maestro Bordslampa Guld 45 cm
Bordslampa Maestro är formgiven av det e...
5 995,00 kr
Leitmotiv Hobby Bordslampa Guld
Bordslampa Hobby från holländ...
675,00 kr
Heathfield & Co Delius Bordslampa
Bordslampa Delius från engelska He...
9 535,00 kr