Taklampa koppar

Att inreda med varma och skinande metaller är en stark trend som håller i sig. Med vackra kopparfärgade inredningsdetaljer skapar du den perfekta interiören. I vårt lampsortiment hittar du en mängd taklampor i koppar som är den perfekta inredningsdetaljen som lyfter ett rum och sätter en fin prägel. Taklampor har en betydande roll då den är rummets mest iögonfallande och centrala inslagHos La Vanille hittar du handplockade takpendlar i olika stilar som modern, klassisk, retro, industriell och minimalistisk stil. Du kan välja mellan varumärken som Belid, Nordal, PR Home, House Doctor, Aneta Belysning och Davey Lighting.

 

Taklampor i koppar skapar en härlig värme och stämning i hemmet

 

En taklampa i koppar är en klassiker som passar perfekt i ett kök. Den gör sig bra över en köksö eller över ett matbord. Du kan välja att ha antingen en stor takpendel som tar för sig eller så satsar man på en trio med hänglampor i koppar som ser både stilrent och dekorativt ut på samma gång. Ett tips är att förse belysningen med en smart dimmer så att du kan justera och reglera ljuset. Söker du en hängande lampa med industriell stil kan vi varmt rekommendera Roseville. En snygg industrilampa i metall med blank kopparfinish och med fina arbetande trädetaljer. En annan cool taklampa i koppar är Spun Reflector från vårt engelska varumärke Davey Lighting. En ruff och tufft industriell armatur som samtidigt är klassisk och elegant.

 

Letar du efter en snygg fönsterlampa har vi många att välja bland. Boston är en favorit som finns i flera snygga färger. Bostons ljuskälla är synlig och därför föreslår vi att du väljer en vacker och dekorativ LED-lampa, som håller länge och som drar lite energi. I vårt sortiment hittar du ett hundratals LED-ljuskällor med både varmt och kallt ljus. Hos oss hittar du många fina taklampor i koppar från ledande märken. Vårt utbud utökas hela tiden och vi strävar efter att hitta nya spännande designers att samarbeta med. Välkommen att utforska vårt utbud av takbelysning till vardagsrummet, sovrummet, köket, hallen, uterummet och till barnens rum. I vår webbutik handlar du snabbt, enkelt och smidigt. Vi samarbetar med Klarna och erbjuder Klarna Checkout som är en komplett kassalösning där marknadens populäraste betalsätt ingår. När du handlar av oss kan antingen få din vara skickad till ett postombud eller så kan du hämta din beställning i vår fysiska butik på Lindomevägen 39A i Billdal.

 

 

 

Belid Diablo Taklampa 50 cm Koppar
Taklampa Diablo är designad av Joakim ...
6 299,00 kr
Belid Diablo Taklampa 40 cm Koppar
Taklampa Diablo är designad av Joakim ...
5 499,00 kr
Belid Diablo Taklampa 30 cm Koppar
Taklampa Diablo är designad av Joakim ...
5 299,00 kr
Belid Diablo Taklampa 20 cm Koppar G9 LE...
Taklampa Diablo är designad av Jo...
3 599,00 kr
Aneta Belysning Ray Taklampa Koppar/Svar...
Taklampa Ray kommer från det svens...
3 156,00 kr
Aneta Belysning Lounge Taklampa Koppar
Taklampa Lounge kommer från det sv...
1 612,00 kr
Aneta Belysning Flynn Taklampa Koppar 47...
Taklampa Flynn kommer från det sve...
1 795,00 kr
Aneta Belysning Bay Taklampa Koppar
Taklampa Bay kommer från det svens...
549,00 kr
Nordal Lounge Taklampa Koppar
Taklampa Lounge kommer från det danska...
279,00 kr 399,00 kr
PR Home Boston Fönsterlampa Råkoppar
Fönsterlampa Boston från PR Home. ...
599,00 kr
PR Home Takupphänge Notice Råkoppar
Taklampa Notice råkoppar frå...
189,00 kr