Taklampor hall

Det är hallen till ditt hem som ger det första intrycket. Genom att använda rätt belysning skapar man en hall som både är välkomnande med en fin atmosfär och ger karaktär. Även om en del hallar är mindre, och möjligheterna till att möblera begränsas, så kan man ändå skapa en fin hall som ger ett härligt första intryck med rätt belysning.

Oavsett om du vill ha en plafond eller en spotlight så erbjuder vi taklampor av högsta kvalitet till hemmets alla rum!

Den belysning som passar bäst till hallar är tak- och vägglampor. Det finns olika typer av taklampor som passar i en hall och de bör väljas beroende på vilken rymd man vill ha i hallen. En typ av taklampa som passar utmärkt i en hall är en plafond som är monterad uppe i taket och som ger ett rum en härlig känsla av rymd samtidigt som den ger ett bra ljus. Förutom i hallar så passar plafonder även i korridorer och trappor. Kristallkronor är en annan typ av taklampor som passar utmärkt i en hall. De är snygga och dekorativa och ger hallen karaktär. Det finns många andra typer av lampor med fin design som passar fint i en hall.

Taklamporna som lavanille.com presenterar i sitt sortiment kommer från många välkända varumärken. Vi har många olika stilar att välja mellan såsom skandinavisk klassisk design från Lene Bjerre, industristil från House Doctor, Nordal och By On eller lekfullt och kreativt från Globen Lighting. En snygg taklampa sätter en fin prägel och personlighet till rummet. 

Fallande ordning
5 artiklar
 1. Aneta Belysning Bane Taklampa Krom 99 cm - lavanille.com
  Aneta Belysning Bane Taklampa Krom 99 cm

  2 299,00 kr

  1 149,00 kr

 2. Aneta Belysning Svala Taklampa Krom - lavanille.com
  Aneta Belysning Svala Taklampa Krom
  3 679,00 kr
 3. Aneta Belysning Krumelur Taklampa Silvergrå 60 cm - lavanille.com
  Aneta Belysning Krumelur Taklampa Silvergrå 60 cm
  5 539,00 kr
 4. Aneta Belysning Swirl Taklampa Stål - lavanille.com
  Aneta Belysning Swirl Taklampa Stål
  3 699,00 kr
 5. Aneta Belysning Supra Taklampa Krom - lavanille.com
  Aneta Belysning Supra Taklampa Krom
  2 699,00 kr
Fallande ordning
Laddar