Inredning

Fallande ordning
2 artiklar

Vårinspiration från Lene Bjerre

Lene Bjerres nya vår kollektion kännetecknas av de mest bedårande, ljusa och somriga färger som korall, rosa, blåa nyanser med kontraster av vitt och grönt som ger en unik känsla av sol, strand och lata dagar i trädgården. Material som bambu, metall och linne utgör den största trenden tillsammans med mönstrade keramikföremål och glasmosaik. Stilen är tidlös och klassisk kombinerat med en vacker formgivning och kunnigt hantverk. I vårt sortiment av produkter hittar du ett stort utbud av Lene Bjerres lampor, ljusstakar, lyktor, möbler och mycket mer. Nedan har vi valt ut några av våra favoriter från vårt danska varumärke Lene Bjerre.

Blasia glasvasar

Lindsey är en otroligt stilig takkrona som är gjord av järn med en elegant guldfärgad finish. Med sina 6st stycken ljuskällor sprider den ett stämningsfullt och vackert ljus och blir garanterat en iögonfallande detalj varhelst den placeras! Ännu en vacker takkrona är Shea som är en unik pjäs gjord av havsskal och järn med en vacker guldfinish. Lene Bjerres utbud innefattar inte bara belysning och inredning utan även möbler med snygg design och hög kvalitet. Låt dig inspireras av allt från smarta och praktiska byråar till soffbord, pallar, sidobord och speglar. Depot är en serie med möbler i järn som har en industriell design och som finns i allt från soffbord, soffor, bokhyllor till stolar.

Lindsey takkrona

Oavsett om det är sommar eller vinter, finns det något mysigare än en stor grupp av lyktor som sprider ett stämningsfullt ljus? Lyktor med brinnande ljus är det bästa sättet att skapa en härlig och fin stämning på din balkong, i vardagsrummet eller någon annanstans i ditt hem. Dante ljuslykta finns i flera olika färger och sprider ett vackert och stämningsfullt sken när den är tänd. Hämta inspiration av ett stort utbud av lyktor, ljusstakar, lampor, kuddar, plädar och många andra fina inredningsdetaljer med vacker design från Lene Bjerre hos La Vanille online!

Filippa lykta

 

 

Ljusstakar

10 snygga ljusstakar till jul

Dekorera ditt julbord med vackra saker som förhöjer julstämningen när det är dags att duka upp för jul. Med snygga ljusstakar med levande ljus och vackra juldekorationer skapar man en stämningsfull och dekorativ look. Tända ljus skapar en hemtrevlig och varm känsla i hemmet och man kan aldrig ha för många ljus. Vill du ha ljusstakar i keramik, glas, metall eller silver? Eller föredrar du hellre exklusiva ljusstakar i trä som aldrig går ur tiden? I vårt sortiment hittar du allt från klassisk och tidlös design till modern form. Vill du skapa en festlig dukning passar exempelvis de eleganta ljusstakarna i mässing från vårt nya varumärke H. Skjalm P. perfekt. Vill du hellre ha en tuffare stil kan vi rekommendera serien Miramar som är designade av PR Home och har en klassisk men samtidigt ruff och tuff industriell stil. Till julen passar även ljusstakarna Suzanne, Conia och Felia från Lene Bjerre bra. Med Lene Bjerres unika, skandinaviska stil kan du skapa en personlig och ombonad atmosfär i ditt hem. Från House Doctor kommer den vackra ljusstaken Square som har en fyrkantig form med plats för fyra ljus. Till jul är det fint att dekorera Square med något julinspirerat som exempelvis kottar eller grenar.

Låt dig inspireras av vårt stora sortiment av snygga ljusstakar från populära varumärken som House Doctor, Lene Bjerre, H. Skjalm P, Nordal, Novaform och PR Home och många fler.

1. Ljusstakarna Suzanne, Conia och Felia från Lene Bjerre 

 2. Square Ljusstake från House Doctor som har en fyrkantig form med plats för fyra ljus. 

3. Ljusstakar i mässing från vårt nya varumärke H. Skjalm P.  

 4. Serien "Miramar" från PR Home är en klassisk ljusstake för kronljus med ett litet handtag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fallande ordning
2 artiklar
Laddar