Lene Bjerre Hösten 2017

Lene Bjerres nya höst- och vinterkollektion har hämtat sin inspiration från valda delar av romartiden. Kollektionen söker inspiration av romartidens lugn och harmoni, vilket är en fin motpol till dagens fokus på nuet och framtiden. Sortimentet består av vackra mönster, en ny tolkning av den engelska Chesterfieldmöbeln ihop med varma och gyllene färgtoner uppblandat med grått och mycket rotting, som skapar en fin kontrast och stil. Bland produktnyheterna finns ett stort sortiment av vackra möbler, allt från vackra sidobord till lyxiga sittpuffar i klassisk engelsk design till vackra ullmattor gjorda med en speciell kelimteknik.

En ny möbelserie för hösten är Santena i Chesterfieldstil som finns både som fåtölj, soffa, sittpuff, bänk, sänggavel och schäslong. Möbelserien signaler hög kvalitet och exklusivitet. De finns i de fina färgnyanserna ljusrosa, ljusgrått och mörkgrått.

Santena puff 

Höstkollektionen består även av vackra lampskärmar, taklampor och bordslampor för att lysa upp den mörka årstiden och skapa en vacker heminredning. Elipse är en lampnyhet för hösten 2017 som är en vacker bordslampa gjord helt i mässing och som finns i två utföranden och två färger – guld och silver. Lampans design är enkel, minimalistisk och avskalad och gör sig fint ihop med olika inredningsstilar. Rhonda är en ny industriell taklampa som finns i två olika färgställningar – svart och antiksilver. Designen är tuff men ser samtidigt väldigt nätt ut och passar i många olika rum och miljöer. 

Elipse bordslampa

Vellia och Rustic Linen Lampskärmar

Låt även ditt hem spegla din egna personliga stil med vackra inredningsdetaljer i form av ljusstakar, blomkrukor, speglar, lyktor och klassiska ljusstakar i en mängd olika material, färger och storlekar.

Dana ljusstake 

Ren, tidlös med ett skandinaviskt utseende, är Lene Bjerre välkända för att designa unika och vackra möbler och inredningsdetaljer som ger en underbar känsla och nordisk look i hemmet. En inredningsstil som passar oberoende man bor och i de flesta olika miljöer. Lene Bjerres Brand och delägare Manager Suzanne Sand menar att Lene Bjerre har gjort sig kända som ett skandinaviskt varumärke med en skandinavisk, klassik och feminin design. Genom att kunna erbjuda ett så stort sortiment av olika produktgrupper alltifrån belysning, lampor, blomkrukor, designmöbler, utomhus och trädgårdsmöbler, ljusstakar och ljuslyktor, mattor, köksprodukter och säsongsprodukter för påsk och jul är Lene Bjerre unika anser Suzanne Sanne. Vidare är de skickliga på att kombinera denna eleganta skandinaviska stil med att blanda den med maskulina och industriella produkter för att på så sätt skapa fina kontraster och olikheter. Inspirationen till sina kollektioner hämtar de från den vackra naturen alldeles utanför kontoret och från sin många olika inköpsresor världen över. Oavsett av hur inredningstrenderna ändras från år till år så har de en slags bas, en röd tråd i sitt skapande som är själva tyngdpunkten i sitt designuttryck. Det som ändras från en säsong till en annan är färgerna och produktmaterialet.