Dekorationsbelysning

Med vacker dekorationsbelysning kan du dekorera ditt hem och skapa en mysig stämning i din inredning. Ljusslingor bidrar till att skapa den rätta festkänslan, en vacker miljö i trädgården, på terrassen eller på balkongen. Samtliga ljusslingor kan du använda året runt. De flesta av våra ljusslingor är batteridrivna, vilket underlättar om du vill använda de inomhus. Att använda sig av vackra ljusslingor i olika färgnyanser i olika utföranden är ett enkelt sätt att förhöja stämningen i ditt hem när du ska planera för fest, födelsekalas eller bara vill muntra upp vardagen. Placera de på ett bord för att piffa upp middagsbjudningen, häng de i ett kluster längs med en vägg, i taket, eller lägg de i en glasvas som en fin inredningsdetalj eller placera de ovanför en säng. Det är endast din fantasi och kreativitet som sätter gränser för vad man kan använda ljusslingor till.

Från det svenska varumärket Star Trading finns det ett stort utbud av dekorationsbelysning. Vi har många fina partyslingor och ljusslingor i olika modeller och färger som är idealiska att införskaffa till sommarens party, studentfester och kräftskivor. Här hittar du allt i från klara ljuskällor eller färgade, färgade lampor, såväl med det gamla klassiska utseendet på glödlampan eller LED-lampor som är mycket energivänliga. Det är även fint att hänga de ute på en balkong för att skapa en mysig och fin balkongbelysning. Har man ingen tillgång till el finns det vacker solcellsbelysning som laddas upp av solen under dagtid som sedan lyser under kvällen. Solcellsbelysning är miljövänligt och billigt.

I Star Tradings utbud finner du många superfina partyslingor med LED-lampor i härliga färger som ger festen det där lilla extra. Med partyslingorna Hooky ingår det praktiska krokar ovanför varje ljuskälla som gör det lätt och enkelt att hänga upp slingan. Du är välkommen att utforska vårt breda utbud av dekorationsbelysning, partyslingor, ljusslingor och vi garanterar att du kommer att hitta det som passar till just ditt hem och din trädgård!

Se all dekorationsbelysning här »