Förnya med lampskärmar

Att byta lampskärm är ett snabbt och relativt billigt sätt att förändra sin inredning. Man kan till exempel lätt ändra lampskärmar efter säsong, och kan välja att byta ut enstaka eller flera lampskärmar i inredningen. Man kan enkelt montera en ny lampskärm på en taklampa och exempelvis sätta nya lampskärmar på taklamporna över matbordet eller köksön som då snabbt och enkelt bidrar med att ta inredningen till en ny dimension. Om man exempelvis väljer nya kuddar till soffan i vardagsrummet så kan man passa på att byta lampskärmar på bords- och golvlamporna som matchar för att skapa en helhet som passar väl ihop. Lampor i hallen, i sovrum och arbetsrum kan snabbt och enkelt också få nya lampskärmar som förändrar inredningen och skapar en ny känsla. Beroende på materialet i lampskärmen så silas ljuset på olika sätt och genom att välja rätt material så skapar man precis rätt atmosfär i rummet.

Lampskärmarna finns i en mängd olika material, former, färger och med olika infästningar, med både klammerfäste som fästs i själva ljuskällan, eller ringfäste. Det finns både enfärgade skärmar och skärmar i en mängd olika mönster, så man kan hitta sin favorit som skapar just den där unika inredningen som man är ute efter. Varför inte prova en lampskärm med en annan form än den man har idag?

Nyheter för våren är PR Homes nya sortiment av lampskärmar där de har ett designsamarbete med formgivaren Carolina Gynning. Sortimentet av lampskärmar i sammet har blivit ännu större och omfattar nu många olika färger och former. Sammet med sin fina lyster ger en särskilt ombonad känsla i rummet och är ett trevligt material i inredningen. Andra fina material är bomull och lin och i det stora sortimentet finns det mycket att välja på.

Vi har ett stort sortiment av lampskärmar och det är enkelt att välja sina favoriter tack vare den fina filtreringsfunktionen.

Se alla lampskärmar här »