Klockor för inredning

En snygg klocka är en fin och viktig inredningsdetalj i ditt hem! Låt dig inspireras av vårt stora sortiment av klockor, bordsklockor och väggklockor i olika stilar som passar i både klassiska som moderna interiörer. Hitta din favoritklocka från välkända varumärken som Lene Bjerre, Nordal, House Doctor och PR Home.

Förutom att visa tiden är klockan också en inredningsdetalj som visar din personliga stil. Ett stort och modernt väggur ger din interiör en trendig touch samtidigt som det är hemtrevligt att ha en väggklocka i bostaden.

 

Beställ väldesignade väggur och bordsklockor från kända varumärken  

 

I vårt utbud hittar du stora väggklockor som gör sig särskilt bra i exempelvis ett kök, på kontoret eller i hallen. Att placera en stor väggklocka i köket är både snyggt och funktionellt, dels för att veta vad klockan är under matlagning, dels för att du ska ha koll på tiden så att du inte kommer för sent till arbetet eller skolan. Vägguren kan antingen hängas på väggen eller så kan du välja att ha den ståendes på ett vackert sidobord, skänk eller hylla i vardagsrummet. I ett vardagsrum kan du också välja att visa en stor och gedigen väggklocka som fångar allas blickar. Även i ett badrum kan det vara praktiskt och snyggt med en liten digital bordsklocka. Du kan antingen ställa den på fönsterbrädan i rummet eller på en lämplig hylla. Å andra sidan kan en digital bordsklocka upplevas som lite jäktigt och därför är det bra att välja en modell med diskret framtoning. I barnens rum är det roligt och trevligt att välja en klocka som kompletterar barnens övriga inredning.

 

Många av klockorna är gjorda i aluminium, trä och stål. Men du hittar också stora väggklockor med snygga svarta metallramar med vita urtavlor och glas framför. Dessa klockor påminner om de klassiska man förr i tiden hade på tågstationer. Förutom stora väggklockor hittar du också produkter i ljusa färger med svarta visare och romerska siffror. Du beställer ditt väggur eller bordsklocka enkelt hos oss. Du kan välja att handla direkt på nätet eller besöka vår butik.

 

Lene Bjerre Clotilde Väggklocka Silver 5...
Väggklocka Clotilde är designa...
2 419,00 kr
Nordal Väggklocka Järnvägsstation 46 cm...
Väggklocka Trainstation kommer från de...
1 349,00 kr
Nordal Väggklocka Med Glas Mässing/Svart...
Väggklocka kommer från det danska varu...
1 645,00 kr
Lene Bjerre Clotilde Klocka Svart 51x57 ...
Klocka Clotilde är formgiven av det...
1 745,00 kr
Lene Bjerre Clotilde Klocka Silver 61x73...
Klocka Clotilde är designad av det ...
2 025,00 kr