Speglar

Ordna stilen med vackra speglar som passar i både klassiska som moderna interiörer. En spegel är något som vi alla är i behov av. En spegelns funktion är många. Dels kan du skapa ljus och rymd i rummet dels kan du ta hjälp av dem för att ge liv åt inredningen. De bidrar till att återge ljus och gör så att rummet ser rymligare ut än vad det är. Om man även sätter lampor och belysning på rätt sätt så kan spegeln reflektera ljuset på ett härligt sätt. En vacker modell blir också en fin inredningsdetalj och väggdekoration i rummet. Hos lavanille.com hittar du speglar till hemmets alla rum. Titta igenom vårt stora utbud av vackra inredningsdetaljer och hitta din favoritspegel.

 

Hos oss hittar du speglar i en mängd olika modeller från kända varumärken

 

Man tror att de första speglarna kom från Egypten där förmögna människor kunde betrakta sig i metallföremål. Det var först under 1800-talet som man började tillverka dem av glas. Vi har många olika varianter till hemmets alla rum. Söker du en rund eller oval spegel? Oberoende vilken spegelmodell du är ute efter är vi ganska säkra på att du kommer hitta en hos oss. Hos oss hittar du runda, ovala, rektangulära, fyrkantiga, romantiska, rustika, små och höga spegelmodeller. Våra speglar är väldesignade och påkostade och finns i många olika material. De mest omtyckta materialen på spegelramarna har under en lång tid varit metaller i olika finishar som mässing, krom och koppar. De senaste åren har även runda varianter utan ram blivit mycket populära.


Till stilrena och enkla modeller är det dekorativt med upphängningar i form av kedjor och som i sig blir en fin detalj. En spegel bruka man för det mesta placera i en hall, sovrum, vardagsrum, walk-in-closet och badrum. Du behöver inte bara ha en den hängandes på en vägg utan du kan lika gärna ställa den på ett vackert sidobord i vardagsrummet. Således skapar du ett vackert stilleben som smälter fint in i den övriga interiören. Vi vill också tipsa om att vi har många fina spegelmodeller med en iögonfallande ramar. I denna kategori hittar du också dekorativa bordsspeglar som passar utmärkt på ett sminkbord eller i badrummet. Välkommen att inspireras av våra vackra designprodukter och klassiska speglar. Hos oss handlar du snabbt, tryggt och smidigt dina inredningsdetaljer online.

 

By On Moon Spegel Gul
Spegel Moon är designad av det svenska...
453,00 kr 649,00 kr
Madam Stoltz Rund Ståendes Spegel Mässin...
Rund spegel kommer från det danska var...
149,00 kr
Madam Stoltz Rund Spegel Mässing 30 cm
Stilren spegel kommer från det danska ...
219,00 kr 351,00 kr
Madam Stoltz Hängande Spegel Guld 25 cm
Stilren spegel kommer från det danska ...
159,00 kr 249,00 kr
By On Candle Noir Väggspegel Med Ljushål...
Väggspegel kommer från det svensk...
718,00 kr
PR Home Blanka Spegel 71 cm Svart/Guld
Spegel Blanka kommer från det svenska ...
2 224,00 kr
PR Home Blanka Spegel 50 cm Svart/Guld
Spegel Blanka kommer från det svenska ...
1 489,00 kr
Lene Bjerre Marmia Spegel Vit/Silver 35 ...
Spegel Marmia är designad av d...
599,00 kr
Lene Bjerre Marmia Spegel Vit 15 cm
Spegel Marmia är designad av det danska ...
275,00 kr 345,00 kr
Lene Bjerre Marsia Spegel Svart 15 cm
Spegel Marsia är designad av det danska ...
289,00 kr 345,00 kr
Nordal Spegel Oval Guldfinish 51 cm
Spegel oval kommer från det danska var...
739,00 kr
Lene Bjerre Deponia Spegel Svart 41 cm
Spegel Depot är designad av det dan...
1 990,00 kr
Lene Bjerre Mabelle Spegel 38,5 cm
Mabelle är designad av det danska varu...
699,00 kr
Nordal Downtown Spegel Rund Svart
Spegel Downtown kommer från det danska...
549,00 kr