Trädgårdsdekorationer

På lavanille.com hittar du ett stort utbud av snygga trädgårdsdekorationer. Välj bland vårt breda utbud av noga utvalda produkter till din balkong, altan, uteliv eller trädgård. Här finns allt från utekrukor, utomhuskrukor, vattenkannor från populära varumärken.

 

Köp vackra trädgårdsdekorationer i form av utomhuskrukor och trädgårdsprydnader

 

Oavsett om du har turen att ha en altan, uteplats eller balkong är det trevligt och vackert att inreda med gröna växter och blommor. Placera gärna krukor i olika höjder, färger, mönster och material för att skapa en fin och unik effekt i trädgården eller på balkongen. En balkong eller uteplats är inte komplett utan att inreda den med massor med gröna växter och vackra trädgårdsdekorationer. Du kan självklart använda våra utomhuskrukor till att plantera örter eller varför inte grönsaker. Placera gärna ut dina utomhuskrukor så att du ställer allt på ett enda ställe. Har du en hylla på uteplatsen eller balkongen är det snyggt att ställa en grupp av småkrukor bredvid varandra för att skapa en ännu mer lummig och hemtrevlig atmosfär. Hos oss hittar du också smarta odlingskrukor som du kan använda till att odla olika sorters grönsaker och sallader. Kika gärna igenom vårt varumärke Nordals utomhuskrukor och trädgårdsdekorationer för att hitta just dina favoriter.

 

Krukornas material är gjorda i slitstarka och robusta material som tål att stå ute i olika väder och vind. På senaste tiden har även naturmaterial som bambu och fiberlera blivit populära och trendiga att inreda med.  Många av utomhuskrukorna kan med fördel stå ute under hela året. Det är också snyggt att komplettera dina trädgårdskrukor med trädgårdsdekorationer som ljuslyktor och fina trädgårdprydnader. Häng gärna ut fina ljusslingor som är anpassade för utomhusbruk för att få en stämningsfull känsla när det är mörkt ute. Titta gärna igenom serien Karol från danska inredningsföretaget Lene Bjerre som har ett stort utbud av utomhuskrukor och trädgårdsprydnader för utomhusbruk. En särskilt vacker trädgårdsdekoration är blomkrukan Sarah i klassisk design med vackert räfflat mönster. Vårt utbud utökas ständigt med nya spännande trädgårdsdekorationer. När du handlar hos oss har du många fördelar. Vi erbjuder snabba leveranser och smidiga betallösningar med Klarna check-out. Har du ett ordervärde över 500 kr bjuder vi på frakten.

 

 

House Doctor Eldstad Svart 62 cm
Eldstad är designad av det danska v...
2 932,00 kr
Lene Bjerre Karol Centre Piece Cement 48...
Karol trädgårdprydnad som är designad ...
831,00 kr
Lene Bjerre Karol Centre Piece Cement 38...
Karol trädgårdprydnad som är designad ...
649,00 kr
Lene Bjerre Karol Centre Piece Grå 50 cm...
Karol trädgårdprydnad som är designad ...
1 037,00 kr