Adventsljusstakar koppar

Med vackra juldekorationer i form av snygga adventsljusstakar i koppar och stämningsfulla julstjärnor skapar du en härlig julkänsla i hemmet. Naturligtvis har vi många elektriska ljusstakar i olika utföranden, storlekar och prislägen. Hos oss hittar du klassiska ljusstakar i färger som rött och vitt men även produkter i färgskalorna grått, beige, svart, blått, grönt, mässing och silver. När du handlar online hos La Vanille har många alternativ.

 

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet.

Adventsljusstakar Koppar

 

Mestadels har en elektrisk adventsljusstake i koppar sju ljus men i vårt utbud hittar du även ljusstakar med både fyra, fem eller nio ljus. Adventsljusstakarna i koppar finns i allt från raka fina former, bågformade, v-formade, sjuarmade, nioarmade, stora som små. En vacker adventsljusstake i koppar är Greta med sju ljus som sprider ett härligt sken i mörkret. Adventsljusstakarna i koppar finns givetvis med LED-belysning och med E10 sockel. Star Trading har tagit fram en praktisk E10 LED-lampa som går att använda till samtliga av deras elektriska ljusstakar och även annan julbelysning. Lampan har många fördelar som att den passar till allt utan att ljusskenet eller livslängden ändras, drar lite energi och att man kan göra kostnadsbesparingar upp till åttio procent. Givetvis finns reservlampan med klart glas som sprider ett härligt varmt sken.


Handla adventsljusstakar online från kända belysningsföretag

 

I denna kategori finner du dessutom många fristående ljusstakar i koppar som är jättefina med vita stearinljus. Du kan om du vill sätta ihop både vanliga ljusstakar med elektriska ljusstakar för att skapa en härlig julig stämning i hemmet. Hos La Vanille hittar du alltid de senaste nyheterna inom julbelysning. Vi uppdaterar vårt julsortiment kontinuerligt med moderna och trendiga adventsljusstakar i koppar, jultillbehör, julslingor, konstgranar, julstjärnor, julkransar och girlanger. Lys upp vintern och decembermörkret med vacker julbelysning från populära varumärken som Star Trading, PR Home, Watt & Veke och Oriva. Handla din adventsljusstake i koppar i god tid för att försäkra dig om att få den lagom till första advent.


Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille