Adventsljusstake björk

När det är som allra mörkast i november och december vad passar bättre än att börja dekorera sitt hem med vackra elljusstakar, julstjärnor, ljusslingor och annat julpynt för att lysa upp sitt hem. Hos oss hittar du många eleganta adventsljusstakar i björk från ledande varumärken som Star Trading, PR Home och Watt & Veke.

 

Handla klassiska och moderna adventsljusstakar

 

En adventsljusstake i björk är perfekt när du vill att din elljusstake ska smälta in fint med övrig interiör hemma. Adventsljusstaken i björk passar i alla miljöer och är lätt att kombinera med många olika färger och stilar. Söker du en traditionell elljusstake tipsar vi om Karin som är tillverkad av naturfärgat trä och är försedd med sju lampor som sprider en härlig julstämning i rummet. Elljusstaken har en lagom höjd på 34 cm, vilket gör att den passar i alla fönster och på mindre utrymmen.

En klassisk och modern adventsljusstake i björk är serien Trapp som är gjord i brunbetsat trä som gör sig fint i fönstret eller på bordet. Trapp finns i många fina färger och storlekar. Vill du sätta din egen prägel på adventsljusstaken i björk kan du smycka den med fina ljusmanschetter. Hos oss hittar du många olika varianter som exempelvis eleganta dekorationsstjärnor, dekorationsringar eller härliga ljusmanschetter i form av små bedårande guldkottar.

 

För att uppdatera din inredning än mer kan du matcha dina ljusstakar och julstjärnor med varma och ombonade textiler i färger som ger en mysig och hemtrevlig känsla. Textilierna passar fint att ha kvar från tidig höst och under alla vintermånader. I vår kategori julbelysning hittar du mängder av fina produkter som elektriska ljusstakar, julstjärnor, konstgranar och dekorationsgranar, ljusslingor, girlanger och juldekorationer. Vi samarbetar med ledande varumärken och utökar fortlöpande denna belysningskategori med de senaste produktnyheterna. Hos La Vanille hittar du trevlig julbelysning som är tidlös och som håller hög kvalitet. Välkommen att kika runt bland alla våra vackra adventsljusstakar i björk.

Star Trading Viking Adventsljusstake A-f...
Adventsljusstake Viking kommer frå...
319,00 kr
Star Trading Sara Adventsljusstake Brun ...
Adventsljusstake Sara kommer från ...
329,00 kr
Star Trading Karin Adventsljusstake Natu...
Adventsljusstake Karin kommer från...
249,00 kr
Star Trading Karin Adventsljusstake Brun...
Adventsljusstake Karin kommer från det...
224,00 kr 249,00 kr
Star Trading Bea Adventsljusstake Natur ...
Adventsljusstake Bea kommer från d...
179,00 kr
Star Trading Tripp Ljusstake Brun
Ljusstake Tripp kommer från det sv...
559,00 kr
Star Trading Trapp Ljusstake Brun
Trapp ljusstake kommer från det svensk...
265,00 kr 295,00 kr
Star Trading Svenljunga Ljusstake Brun
Ljusstake Svenljunga kommer från d...
779,00 kr
Star Trading Aura Ljusstake Brun
Ljusstake Aura kommer från det sve...
434,00 kr
Star Trading Rut Ljusstake Natur
Adventsljusstake Rut kommer från d...
349,00 kr