Adventsljusstake blå

Lys upp decembermörkret med en iögonfallande blå adventsljusstake. Hos La Vanille hittar ett stort sortiment av vacker julbelysning. Vi har något för de flesta smaker – oberoende av om du vill ha en traditionell, trendig eller stilren jul. 

 

Skapa en mysig jul med vackra adventsljusstakar

 

Adventsljusstakar associeras ofta med en ljusstake med fyra kronljus ett ljus man tänder för varje advent. Önskar man sprida ännu mer ljus i decembermörkret är en elektrisk elljusstake ett bättre val. Ingen inredningsdetalj frambringar så mycket julkänsla som att ta plocka fram den blåa adventsljusstaken och låta den sprida stämning i rummet. De passar perfekt i ett fönster oftast tillsammans med en vacker adventsstjärna och någon annan fin juldekoration. Har den en stilren design passar den även fint på ett sidobord eller en byrå under resterande tid av året. Hos oss är alternativen är många när det gäller design, material, färger och storlekar. Söker du en vacker blå adventsljusstake har vi många fina alternativ att välja mellan. Ljusstakarna Toarp, Gillian, Rut och Julle är populära elljusstakar som skapar den rätta julkänslan i rummet.

 

Adventsljusstakens design är många. Du kan välja mellan höga blå adventsljusstakar som är hela 110 cm höga och som passar riktigt bra i stora fönster eller på golvet. Likväl finns det många fina små elljusstakar med endast en höjd på 18 cm som passar överallt. Vill du inte ha en elektrisk ljusstake finns det fina batteridrivna ljusstakar att välja bland. När man menar en blå adventsljusstake syftar man oftast på en elektrisk ljusstake. Ljusstakens design är oftast formad som en pyramid med oftast sju ljus men det finns även varianter med ett ojämnt antal ljus. De vanligaste materialen som används till en elljusstake är trä, metall, järn och plast. Julbelysningen bruka man vanligtvis ha kvar till tjugondag Knut, tjugo dagar julafton. Dekorera ditt hem med vacker julbelysning och vackra juldekorationer. Vi hoppas du finner något du tycker om!

Star Trading Staffans Fålar Adventsljuss...
Adventsljusstake Staffans Fålar ko...
637,00 kr
Star Trading Julle Adventsljusstake Blå ...
Adventsljusstake Julle kommer från...
295,00 kr
Star Trading Rut Ljusstake Blå
Adventsljusstake Rut kommer från d...
349,00 kr
Star Trading Gillian Adventsljusstake Bl...
Adventsljusstake Gillian kommer frå...
325,00 kr 455,00 kr
Star Trading Gillian Adventsljusstake Bl...
Adventsljusstake Gillian kommer frå...
625,00 kr
Star Trading Toarp Adventsljusstake Blå/...
Adventsljusstake Toarp kommer från...
459,00 kr