Adventsljusstake i glas

När vintermörkret står för dörren och första advent nalkas är det hög tid att plocka fram sina adventsljusstakar och julpynt. Hos oss hittar du brett utbud av snygga designade adventsljusstakar i glas i mängder av olika färgställningar, storlekar, priser och stilar.

 

Stort utbud av adventsljusstakar online

En adventsljusstake i glas gör sig jättefint i fönstret men passar också bra att placera på ett sidobord. Adventsljusstakar i glas passar särskilt fint till jul då ger ett vintrigt intryck. Många av våra elektriska ljusstakar i glas är så väldesignade att de med fördel kan stå framme året runt. En adventsljusstake kan vara designad på många olika sätt och behöver inte bara vara elektrisk utan kan även vara en vanlig ljusstake avsedd för kronljus och värmeljus. Du kan själv välja om du vill ställa en grupp om fyra ljusstakar ihop eller om du istället vill ha en grupp om tre ljusstakar bredvid varandra. Bara fantasin sätter sina gränser!

 

Allangelo är en vacker serie av julljusstakar i plexiglas med fina julmotiv. Adventsljusstakens glas är frostig, vilket gör att ljuset sprider sig på ett fint sätt och skapar den perfekta julstämningen. Du kan välja mellan många olika stilar alltifrån klassiska, traditionella, gammeldags, moderna, höga ljusstakar och små varianter. I vårt sortiment hittar du mängder av elektriska ljusstakar och även vanliga ljusstakar för stearinljus. Du bestämmer själv vad som är snyggast i just ditt hem och vi hoppas att du kommer hitta något hos oss som faller dig i smaken. Många av de elektriska och traditionella adventsljusstakarna i glas från bland annat Star Trading och PR Home har en tendens att sälja slut väldigt tidigt på säsongen och därför rekommenderar vi att du är ute i god tid när du ska beställa. När du handlar hos oss kan du få din beställning levererad direkt hem till dig eller till ett postombud. Du har självklart fri frakt över 500 kronor och 30 dagars ångerrätt.

Vi kan inte hitta produkter som matchar valet.