Adventsljusstake smide

Skapa ett stämningsfullt sken i vintermörkret med en vacker adventsljusstake i smide. När första advent närmar sig vill man ju ta fram alla sina juldekorationen och julbelysning. Hos La Vanille finner du något för de flesta stilar och smaker – varesig du vill ha en traditionell, trendig eller minimalistisk jul. En adventsljusstake i smide är otroligt vacker med sin fina design och snirkliga detaljer. I vårt utbud hittar du fina produkter från kända varumärken som Star Trading, Watt & Veke, PR Home med flera.

Star Trading El-Tupp Ljusstake Svart LED
Adventsljusstake El-Tupp kommer från d...
1 095,00 kr
Star Trading Tilpi Adventsljusstake Krom...
Adventsljusstake Tilpi kommer från...
591,00 kr
Star Trading Tilpi Adventsljusstake Mäss...
Adventsljusstake Tilpi kommer från...
591,00 kr
Star Trading Milano Adventsljusstake Kro...
Adventsljusstake Milano kommer frå...
1 425,00 kr
Star Trading Milano Adventsljusstake Mäs...
Adventsljusstake Milano kommer frå...
1 425,00 kr
Star Trading Kristina Adventsljusstake S...
Adventsljusstake Kristina kommer fr&arin...
480,00 kr
Star Trading Kristina Adventsljusstake V...
Adventsljusstake Kristina kommer fr&arin...
480,00 kr
Star Trading Kristina Adventsljusstake M...
Adventsljusstake Kristina kommer från ...
525,00 kr

Adventsljusstake Smide

 

Att matcha sina adventsljusstar med övrig inredning och julbelysning skapar en härlig harmoni och en fin enhet. Adventsljusstakar i smide passar självklart perfekt i ett fönster och lyser upp fint både inne som ute. Elljusstakarna hos oss är så fina att du inte nödvändigtvis behöver plocka undan dem när högtiden väl är över. Låt dem istället förgylla ditt hem ända fram till våren istället. De passar naturligtvis också fint på många andra ställen i bostaden som exempelvis på ett bord eller varför inte på golvet. Detta passar extra bra om du har turen att ha stora exklusiva glaspartier i din bostad. I vårt sortiment hittar du adventsljusstakar i smide i en mängd olika storlekar, material, kulörer, utföranden och prislägen. Adventsljusstakarna i smide finns med bpde som två, fyra, fem, sju, nio, 11, 14 och 20 ljus. Adventsljusstaken i smide med sju ljus är den vanligaste och också den som du har flest produkter att välja bland.

 

Med snygga adventsljusstakar skapar du ett mysigt adventmys

 

Att dekorera sitt hem med levande ljus och elektriska ljusstakar är något som många har sett fram emot under hela året. Du behöver inte vara rädd för att det blir för mycket med all julbelysning utan du kan gott och väl ta i och inreda med så många lampor och juldekortioner som möjligt. Det är bara snyggt att skapa en härlig julkänsla med alla fina julprodukter. Vi erbjuder snabba leveranser och säkra och trygga betalningsvillkor när du handlar hos oss. Välkommen att hämta inspiration hos oss och hitta något som faller dig i väl i smaken.


Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille