Juldekorationer

För att skapa den idealiska julstämningen är vackra juldekorationer ett måste. Vår svenska jul är en härlig blandning av traditioner, både svenska i original och inlån utifrån. Vissa av traditionerna är orubbliga, andra går att ändra på, nya tillkommer men hur mycket vi än pyntar är julen i dag faktiskt bara en blek avbild av det gamla bondesamhällets uppladdning inför årets största högtid. Vi plockar fram tomtar, vi ställer in barrträd i vardagsrummet och halmbocken placeras i en vrå.

Vi erbjuder ett stort utbud av dekorativa juldekorationer online!

På många sätt är julen ett välkomnande avbrott i den inrutade vardagen. Med hjälp av vacker julbelysning och fina juldekorationer kan du skapa ett hem med den rätta julstämningen. I dagens utbud av juldekorationer och julpynt hittar du en mängd olika produkter som skapar en mysig och trevlig julkänsla. Vi erbjuder glasartiklar, batterifigurer, dekorationsbyar, crystalldekorationer, inomhusdekorationer, lazercut inomhus och ljusslingor. En fin ljusslinga är perfekt när man vill ha stämningsfullt ljus som man slipper passa lika noga som levande ljus. De passar lika bra till julmiddagen som till nyårsfesten.

Klassiska julgranspynt är de vackra glaskulorna som finns i en mängd olika färger, storlekar och mönster. Du kan välja mellan vanliga glaskulor eller glaskulor med LED-belysning. Dessa kan du hänga fritt där det passar eller lägga i en vacker glaskål. Batterifigurer sprider härlig julstämning i hemmet. Vi har ett stort utbud av batteridrivna dekorationer med LED-lampor som även skiftar vackert i färg. Från Star Trading hittar du många vackra dekorationsbyar i form av kyrkor, tomtar och änglar med mera. Du kan placera dem på många olika ställen och de sprider ett härligt ljus. Från samma varumärke hittar du de omtyckta lazercut figurerna som är fina bordsdekorationer och som sprider ett stämningsfullt sken i mörkret. Produkterna har även en praktisk inbyggd timer så att du lätt kan ställa in när den ska lysa. Låt dig inspireras av vackra juldekorationer från populära varumärken som Star Trading och Oriva med flera.

Star Trading Hängande Dekoration Angelic...
Hängande Ängel Angelica kommer...
169,00 kr