Jultillbehör

När julen nalkas vill man skapa en härlig och mysig julkänsla i hemmet. Vi vill gärna dekorera med vackra juldekorationer och julpynt av olika slag. Hos La Vanille finner du de rätta jultillbehören, som är ett måste för att skapa den perfekta julkänslan.

 

Med vackra jultillbehör skapar du den perfekta julkänslan i hemmet

 

Här kan du välja mellan traditionella och moderna jultillbehör från ledande varumärken. Hos oss hittar du bland annat dekorativa och vackra ljusmanschetter, julgransstjärnor, julgransmattor och julgransfötter. Till adventsljusstaken kan du komplettera med fina ljusmanschetter som passar till våra fem och sjuarmade adventsljusstakar. Jultillbehören finns i en mängd olika varianter som med motiv av guldkottar, dekorationsringar i mässingsfärgad metall, snygga och moderna dekorationsstjärnor i mässingsfärgad metall och söta dekorationsbollar med röda fina band i tyg. Till julgranen har vi många vackra jultillbehör att välja bland. En populär toppstjärna är serien Topsy som finns i flera snygga varianter och drivs av batterier. Stjärnan har en praktisk timerfunktion, vilket gör det lätt att ställa in när den ska lysa. Topsy sprider ett mysigt varmvitt sken och passar utmärkt på julgranen. I vårt utbud hittar du även dekorativa och praktiska julgransfötter för inomhusbruk. Serien Granig från Star Trading finns i både traditionell till modern design. Välj mellan julgransfötter i grön metall, i svart smide, julgransfot i trä för den som vill ha en modern skandinavisk stil. Vi har även julgransfötter till konstgjorda granar och för utomhusbruk.

 

För den som vill lysa upp granen undertill kan man komplettera med en snygg julgransmatta. Serien Granne från samma varumärke är försedd med tolv små LED-lampor som ger ett härligt sken under julgranen. Finns i färgerna grönt och rött. Vi utökar vårt sortiment av julbelysning kontinuerligt med nya spännande och väldesignade produkter. Hos oss hittar du de senaste trenderna och nyheterna från ledande och kända varumärken. Du handlar enkelt och tryggt i vår webbutik. Komplettera din övriga julbelysning med de rätta jultillbehören i god tid då de oftast tar slut väldigt fort.

 

 

 

Star Trading Accessorize Ljusmanschett 5...
Ljusmanschett 5-pack i färgen silver k...
75,00 kr
Star Trading Accessorize Ljusmanschett 7...
Ljusmanschett 7-pack i färgen silver k...
79,00 kr
Star Trading Accessorize Ljusmanschett 7...
Ljusmanschett 7-pack kommer från ...
79,00 kr
Star Trading Topsy Julgransstjärna Trans...
Julgransstjärna Topsy kommer fr&ari...
25,00 kr
Star Trading Topsy Julgransstjärna Batte...
Julgransstjärna Topsy kommer från det ...
89,00 kr
Star Trading Topsy Julgransstjärna Batte...
Julgransstjärna Topsy kommer fr&ari...
98,00 kr
Star Trading Dekoration Metallhylsa Bors...
Dekoration metallhylsa kommer från...
59,00 kr
Star Trading Ljusmanschetter Dekorations...
Ljusmanschetter dekorationsbollar 7-pa...
49,00 kr
Star Trading Ljusmanschetter 7-Pack Guld
Ljusmanschetter 7-pack kommer från det...
28,00 kr
Star Trading Dekoration Metallhylsa Mäss...
Dekoration metallhylsa kommer från...
59,00 kr
Star Trading Dekoration Metallhylsa Kopp...
Dekoration metallhylsa kommer från...
59,00 kr