Lampor i Dansk design från Herstal

Herstal har ett stort sortiment av snygga lampor med skandinavisk design. Ledorden är hög kvalitet och nytänkande. De är kända för att skapa smakfull och funktionell inomhusbelysning och har genom åren lanserat många nya och spännande armaturer med den nya LED-tekniken. Nedan har vi valt ut några klassiska designlampor från Herstal.

Bland Herstals sortiment av vägglampor tycker vi att serien Ballon är både elegant och modern i sin design. Den är anpassad till små utrymmen och kan med fördel användas som allmänbelysning i en korridor. Lampan har en vacker rund form och är tillverkad i matt mässing och opalglas. Ballon är utrustad med en LED-diod som bidrar till att ge ett jämt fördelat ljus. Den har även en integrerad dimmerfunktion som gör att ljuset lätt kan justeras till önskat läge. Vägglampan har en modern och tidlös design och blir en vacker inredningsdetalj på väggen. 

Tentacle taklampa sticker ut från mängden med sitt frostade innerglas och armar i akryl som omsluter sig runt glaset. Taklampan avger ett mjukt och dekorativt ljus som kommer förgylla ditt hem. Tentacle finns med klara eller rökfärgade lameller och i tre storlekar.

Manola takkrona är en unik och vacker armatur med tolv stycken ljuskällor som sprider ett härligt ljus. Designen är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och den lyfter vilket rum som helst! Den passar perfekt över matsalsbordet, i hallen eller var helst du vill ha en underbar lampa med en exklusiv design.

Vienda bordslampa har en stilren och tidlös look som passar in i både moderna som klassiska miljöer. Den böjda lampskärmen i färgad metall matchar foten medan ramen är gjord av krom.

Arrow golvlampa är en modern armatur som har en flexibel arm och på/av knappen på skärmen. Dessa kvaliteter gör att den passar perfekt som läslampa. Det vita gallret skymmer ljuskällan på ett vackert sätt och ger lampan ett modernt utseende. 

Ballon vägglampa i mässing

Tentacle taklampa

Manola takkrona i nya färgen grafitgrå

Vienda bordslampa

Arrow golvlampa svart