Ljusslingor och dekorationsbelysning till sommarens partyn

Piffa upp festen med glada, roliga ljusslingor. Ljusslingor med ananaser, enhörningar och flamingor ger den rätta stämningen på sommarens alla fester. Idealiska att dekorera med till sommarpartyt, studentfesten eller till kräftskivan och förhöjer garanterat festkänslan. De flesta har glada färger och bidrar till en härlig feststämning och kommer från varumärkena Star Trading och PR Home.

I serien Funlight från Star Trading hittar du många färgglada och fina batteridrivna ljusslingor för inomhusbruk. Ljusslingorna har snygga dekorationer och passar perfekt till partyt men även till vardags. Välj mellan olika motiv i form av ananaser, flamingos, citroner, paraplyer, gröna kaktusar, multifärgade frukter, och många fler. I samma kategori hittar du ljusslingan Festival med LED-lampor som är fint dekorerad med tyglyktor i färgglada färger. I samma serie hittar häftiga ljusdekorationer som består av ett set om tre olika figurer i glada och härliga färger. De har allt som allt 20 stycken små LED-lampor och är batteridrivna. I serien Neonlight hittar du neonlamporna Kaktus och Flamingor som är bordslampor och drivs med hjälp av batterier. De har även en praktisk timer som du lätt kan ställa in när lampan ska vara tänd respektive släckt på. Eftersom de drivs med batterier kan du använda de på platser där ingen el finns.

Med ljusslingor och vacker dekorationsbelysning skapar du en härlig och levande atmosfär till ditt hem. Det är de små detaljerna som gör skillnad när man vill skapa en trevlig och skön känsla. Ju fler små ljuskällor du har desto mysigare stämning blir det. Så varför inte satsa på många olika ljusslingor och dekorationsbelysning för att skapa den perfekta känslan? Med vackra dekorationsslingor lyser du upp mörkret samtidigt som de sprider trivsel och stämningen i inredningen. Du kan använda dem året runt. Lägg dem på ett bord för att skapa en vacker och stämningsfull dukning eller häng dem i taket eller längs en vägg. Hos oss hittar du de rätta tillbehören till sommarens kalas och partyn! 

Se alla ljusslingor här »