Lys upp kräftskivan

Nu är det hög tid att börja planera kräftskivan! En kräftskiva eller kräftfest är en gammal svensk tradition som firas när kräftsäsongen börjar under senare delen av augusti och in i september månad. Från början bestämdes kräftpremiären av när man fick börja fiska insjökräftor vilket var den första onsdagen i augusti. Förutom goda kräftor, bröd, ost, paj, dryck och snapsvisor behövs ju självklart vackra och snygga bordsdekorationer. Så varför inte duka vackert med fina och stämningsfulla partyslingor, LED-ljus, ljuslyktor och lyktor för att skapa den rätta känslan i den sköna sensommarkvällen?

Vi har valt ut flera fina produkter från vår svenske leverantör Star Trading som passar perfekt till kräftskivan. När det börjar att skymma är det både mysigt, fint och trevligt med levande ljus eller vackra dekorativa LED-ljus med kräftmotiv som skapar den rätta känslan. Ljusen drivs med batterier och har en praktisk timerfunktion som du lätt kan använda för att ställa in när ljuset ska lysa med sin trevliga låga. De ger ett vackert sken, ingen öppen låga, ingen rök och utgör ingen brandrisk utan tillför bara en härlig stämning och känsla.

I träden eller i taket kan man även dekorera och hänga fina ljusslingor med olika passande motiv eller små ljuslyktor som förhöjer stämningen ytterligare. I serien Crayfish från Star Trading finns ett flertal olika partyslingor att välja bland. Här hittar du till exempel den fina slingan Crayfish som är en fin ljusslinga i papper med små kräftmotiv som är perfekt till festen. Den har 8 stycken LED-lampor som sprider ett härligt varmvitt sken och blir riktigt fina stämningshöjare till partyt. Ljusslingan har dessutom en praktisk timer så att du lätt kan ställa in när den ska lysa. Där finns också en trevlig ljusslinga med mångubbar men även med kräftor som man också kan lägga på bordet som en uppskattad dekoration.

Låt dig inspireras av ett stort antal fina produkter från Star Trading.

Se hela sortimentet här »