Lys upp vintermörkret!

Behåll mysbelysningen i ditt hem nu när julen är förbi. Byt ut adventsstjärnor, adventssljusstakar, julpynt och annan julbelysning till vackra fönsterlampor, golvlampor, bordslampor och ljusslingor. Efter tjugondag Knut är det hög tid att plocka bort all julbelysning. Det är fortfarande mörkt ute och några vintermånader kvar innan ljuset kommer tillbaka. Armaturer är viktiga detaljer för att lyckas skapa en fin inredning och ge karaktär och personlighet till ett rum. 

Genom att ersätta adventsstjärnan med en vacker fönsterlampa skapar man ett ombonat och inbjudande hem både på insidan och på utsidan. Snygga lampor i fönstret är fortfarande de med stora hängande ljuskällor. Ersätt adventssljusstaken till en dekorativ bordslampa som har ett varmt sken för att skapa en trevlig stämningsbelysning. Bordslampor är ofta mindre och lätta placera ut för att mysa till det i rummet. Med hjälp av dem är det enkelt att framhäva vissa detaljer som exempelvis ett vackert bord. Hos oss hittar du ett stort utbud av snygga bordslampor online! Julgranen och dess ljus ersätts med en fin golvlampa i snygg design. Ett rum kan förändras oerhört mycket, från tämligen tråkigt till ett hemtrevligt och välkomnande rum. Använd golvlampan som en inredningsdetalj och ge rummet en fin möblerad känsla. 

Med hjälp av ljusslingor kan man åstadkomma en stämningsfull belysning både inomhus och utomhus. Häng upp ljusslingan i taket, i ett hörn eller lägg den på byrån eller i en glasburk. Den skapar en trivsam stämning och ger ett behagligt ljus.

Rundhult fönsterlampa i krom från Star Trading

 

Spring bordslampa i mässing från Globen Lighting

String golvlampa Snowball från Herstal

 

Glödlampsslinga från Star Trading