Fåtöljer & Soffor

Att sätta komforten och bekvämligheten först när man inreder sitt hem är viktigt. Vem vill inte sitta i en bekväm och mjuk soffa eller fåtölj när man ska koppla av med en kopp kaffe, se på TV eller en läsa en bok.

 

Beställ fåtöljer och soffor i vacker design online

 

Fåtöljer och soffor finns i alla möjliga former, vissa med armstöd och rygg och en del utan. Det finns många olika varianter av sittmöbler i olika material, färgställningar, storlekar och stilar. En bra blandning av både sittmöbler och fåtöljer fungerar bra visuellt. Denna kombination delar upp utrymmen på ett intressant sätt och möjliggör att sitta på olika sätt. En enfärgad sittmöbel eller fåtölj kan lättas upp med vackra kuddar och filtar i starka färger och mönster. Lägg därtill vackra soffbord som kompletterar sofforna och fåtöljerna så har du skapat en vacker och fulländad look i rummet.

 

När man ska välja stil är det viktigt att ta god tid på sig att vänja sig med formen och dimensionerna på en fåtölj eller en soffa. En del föredrar en djup soffa att sjunka ner i medan andra föredrar en möbel där de sitter mer upprätt. Ska möbeln stå framför Tv:n bör soffryggen vara så hög att man kan luta huvudet mot den. Stoppade möbler med fast rygg istället för lösa dynor och en hel sittdyna brukar hålla sig snyggare. Soffor och fåtöljer med litet överdrivna proportioner – djupare, längre mer svällande och lägre är inbjudande att sträcka ut sig i. En förstklassig sittmöbel håller i stort sett livet ut och det är en god idé att investera i en sådan. Sortimentet i denna produktkategori utökas kontinuerligt med nya spännande varumärken. Oavsett vilken stil du söker är vi säkra på att du kommer hitta det du söker. Vårt sortiment är noga utvalt från trendiga inredningsföretag som Lene Bjerre, Nordal och Pulpo. I denna kategori kan du utforska kvalitetsmöbler från ledande svenska och utländska märken. Varmt välkommen att inspireras!

 

Nordal Fåtölj i Rotting Natur/Grå
Fåtölj i rotting med kudde kommer från...
3 799,00 kr