Fåtöljer & Soffor

Att sätta komforten och bekvämligheten främst när man inreder är viktigt. Vem vill inte sitta i en bekväm och mjuk soffa eller fåtölj när man ska koppla av med en kopp kaffe, se på TV eller en läsa en bok.

Fåtöljer och soffor finns i alla möjliga former, vissa med armstöd och rygg och en del utan. Det finns många olika varianter av fåtöljer i olika material, färger och stilar. I vårt utbud hittar du bland annat den exklusiva serien Santena från Lene Bjerre.

En bra blandning av både soffor och fåtöljer fungerar bra visuellt. Denna kombination delar upp utrymmen på ett intressant sätt och möjliggör att sitta på olika sätt. En blandning av sittmöbler, kanske en modern soffa med rena enkla linjer tillsammans med en kurvig fåtölj, sätter tonen för rummet. En enfärgad soffa eller fåtölj kan lättas upp med vackra kuddar och filtar i starka färger och mönster.

När man ska välja stil är det viktigt att ta god tid på sig att vänja sig med formen och dimensionerna på en fåtölj eller en soffa. En del föredrar en djup soffa att sjunka ner i medan andra föredrar en stol där de sitter mer upprätt. Ska möbeln stå framför Tv:n bör soffryggen vara så hög att man kan luta huvudet mot den. Stoppade möbler med fast rygg istället för lösa dynor och en hel sittdyna brukar hålla sig snyggare. Soffor och fåtöljer med litet överdrivna proportioner – djupare, längre mer svällande och lägre är inbjudande att sträcka ut sig i. En förstklassig soffa håller i stort sett livet ut och det är en god idé att investera i en sådan. Sortimentet i denna produktkategori utökas kontinuerligt med nya spännande varumärken.

Hos oss hittar du fåtöljer, soffor och sittpuffar från välkända varumärken som House Doctor, Lene Bjerre, Nordal och Pulpo.

Fallande ordning
7 artiklar
 1. House Doctor Suede Sittpuff Brun - lavanille.com
  House Doctor Suede Sittpuff Brun
  2 905,00 kr
 2. House Doctor Suede Sittpuff Camel - lavanille.com
  House Doctor Suede Sittpuff Camel
  2 905,00 kr
 3. House Doctor Suede Sittpuff Grön - lavanille.com
  House Doctor Suede Sittpuff Grön
  2 905,00 kr
 4. Nordal Butterfly Fåtölj Canvas - lavanille.com
  Nordal Butterfly Fåtölj Canvas
  2 395,00 kr
 5. Nordal Butterfly Fåtölj Svart Läder - lavanille.com
  Nordal Butterfly Fåtölj Svart Läder
  3 995,00 kr
 6. Nordal Butterfly Fåtölj Brunt Läder - lavanille.com
  Nordal Butterfly Fåtölj Brunt Läder
  3 995,00 kr
 7. Lene Bjerre Santena Puff Rökgrå 60 cm - lavanille.com
  Lene Bjerre Santena Puff Rökgrå 60 cm
  7 730,00 kr
Fallande ordning
Laddar