Hyllor/Förvaring

Hyllor har två funktioner. Dels som förvaringsplats, öppen eller dold bakom skåpdörrar, dels som utställningsplats för prydnadssaker. Böcker i en bokhylla kan till exempel vara en både elegant och personlig del av inredningen. Hos La Vanille kan du handla från trendiga och ledande varumärken som House Doctor, Lene Bjerre, Nordal, By On, Pulpo och många fler.


Handla funktionella och väldesignade hyllor och förvaring


Vägghyllor måste inte vara uppradade mot väggen eller tillverkad av tunna träplankor. Mer proportionerna är viktiga. Är hyllan alltför tunn, ser den klen ut och kommer att böja sig om man ställer något tungt på den. De kan användas till att göra ett rum mer inredningsmässigt mer intressant. Trä är det vanligaste materialet men även järn, metall och glas används ofta. Hyllor av trä åldras fint men måste behandlas för att inte dra till sig smuts och damm. Glashyllor ger djup och en känsla av rymd. Industrihyllor av metallgaller skapar en industriell touch till inredning och blir fina detaljer. Dekorera gärna dem med fina inredningsdetaljer som ljuslyktor, värmeljushållare, ljusstakar och smålampor.

Vilken hyllförvaring man än väljer är det viktigt att dem har tillräckligt stöd och är ordentligt förankrade i väggen. En bokhylla är en praktisk förvaring av dels böcker dels andra fina prydnadsföremål.


Varje hem behöver ha flera hyllor, skåp, tv-bänkar, skohyllor, hatthyllor och bokhyllor för att hålla ordning och reda i hemmet. Det är med dessa praktiska möbler som du kan förvara dina saker och som samtidigt är vackra att titta på. Våra produkter är av hög kvalitet med fina arbetade detaljer som ger din heminredning karaktär och personlighet.

I vilket fall som helst är vi ganska övertygade om att du kommer hitta en fin möbel hos oss. Hos oss handlar du snabbt och tryggt och därtill har vi alltid fri frakt över 500 kr! Är det något som du undrar över är det bara att kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig mer än gärna.

 

House Doctor Virar Hylla Järn
Virar hylla kommer från det danska var...
958,00 kr 1 218,00 kr
House Doctor Fari Kroklist Svart
Kroklist Fari kommer från det dan...
848,00 kr 1 000,00 kr
House Doctor Model C Hylla Svart
Hylla Model C är designad av det dansk...
2 340,00 kr
Nordal Hatthylla Guld Med Krokar 120 cm
Hatthylla i metall med guldfinish är d...
1 899,00 kr
Nordal Hatthylla Guld 80 cm
Hatthylla i metall med guldfinish komm...
1 379,00 kr
Nordal Downtown Vägghylla Svart 60x50 cm...
Väggskåp Downtown är designad av det d...
2 599,00 kr
Lene Bjerre Depot Bokhylla Svart
Depot bokhylla är designad av det d...
3 439,00 kr
Pulpo Knickding Hylla Svart Maxi
Hylla Knickding från det tyska var...
1 425,00 kr
Pulpo Knickding Hylla Silver Maxi
Hylla Knickding från det tyska var...
1 425,00 kr
Pulpo Knickding Hylla Vit Maxi
Hylla Knickding från det tyska var...
1 425,00 kr
Pulpo Knickding Hylla Röd Maxi
Hylla Knickding från det tyska var...
1 425,00 kr
Pulpo Knickding Hylla Vit
Hylla Knickding från det tyska var...
1 195,00 kr