MÖBLER

Att möblera ett rum handlar om att inreda det så att man trivs. Ditt hem ska kunna uttryck din livsstil, din smak och personlighet. Samtidigt vill man ju ha designmöbler som är tidlösa, gjorda av material som åldras på ett vackert sätt, är bekväma att sitta i, praktiska, funktionella och tilltalande.

Förnya din inredning med designmöbler som passar för hemmets alla rum.

Köket är i första hand en plats där man lagar mat, men i praktiken är det också ett rum där man umgås, ett informellt vardagsrum. Välj bland pallar, stolar och matbord från en rad olika varumärken. När man ska möblera köket är det viktigt att både bord och stolar är praktiska och lätta att rengöra. En möbel som är gjord av trä fungerar bra då den har en varm ton och är lätt att göra ren.

I vardagsrummet gör man olika saker som att se på TV, läser och umgås. Sitt vardagsrum vill man gärna inreda så att det är både mysigt och ser inbjudande ut. Vardagsrummet ska vara en plats där vi kan slappna av, ensam eller tillsammans med familj och vänner. Ett lugnt hörn där man kan dra sig undan med en bok, plats att umgås med vänner. Vardagsrummet bör vara flexibelt, personligt och framförallt bekvämt. En riktigt stor och djup soffa är den verkliga lyxen om du får plats för den.

I vårt möbelsortiment hittar du något till alla rum. Du finner här ett stort utbud av bord, stolar, soffor, sittpuffar, pallar, speglar, utemöbler till trädgården, förvaring, praktiska hyllor, mattor, fåtöljer för alla rum till hemmet. Hämta inspiration från populära varumärken som Lene Bjerre, House Doctor, Nordal, Pulpo och PR Home.

Vårt utbud i denna kategori utökas kontinuerligt med nya spännande inredningsdetaljer, belysning och möbler från kända leverantörer i Sverige och från utländska varumärken. Vi erbjuder sittmöbler, förvaringsmöbler och inredning till vardagsrummet, sovrummet, köket, hallen och trädgården som du uppskattar och gärna vill ha i ditt hem.

Nordal Fåtölj i Läder/Järn Svart
Fåtölj i läder med j&aum...
7 349,00 kr
Nordal Fåtölj Järn Med Sammets Sits Svar...
Fåtölj i järn kommer fr&...
5 890,00 kr
Nordal Fåtölj Metall Med Dyna Linneväv N...
Fåtölj i metall och linne kom...
5 490,00 kr
Nordal Fåtölj i Rotting Natur/Grå
Fåtölj i rotting med kudde ko...
3 690,00 kr
Nordal Butterfly Fåtölj Brunt Läder
Butterfly fåtölj är form...
3 995,00 kr
Nordal Butterfly Fåtölj Svart Läder
Butterfly fåtölj är desi...
3 995,00 kr
Nordal Butterfly Fåtölj Canvas
Fåtölj Butterfly kommer fr&ar...
2 395,00 kr