Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen efter det att du mottagit varan. Vänligen kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så återkommer de med en retursedel samt returinstruktioner. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten, vilket är 69 kr för små paket och 150 kr för stora paket. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas. Vid returer av skrymmnade varor och möbler, vänligen kontakta kundservice för pris.

Returer skickas till följande adress:

La Vanille.AB
Lindomevägen 39
427 50 Billdal

 

Så här gör du en retur:

1. Kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon och be om en returfraktsedel. Du kan som alternativ fylla i Konsumentverkets standardformulär för att uttöva din ångerätt. Standardformuläret kan du ladda ner här.
Var noga med att uppgifterna är korrekta och tydliga.

2. Produkter som returneras ska vara oanvända och ha kvar originalförpackning med etiketter. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till digGlöm inte att ange kunduppgifter och vad som ska returneras så att vi kan hantera din retur så snabbt som möjligt. Är produkten inte returnerad i originalförpackning förbehåller vi oss rätten att göra ett prisavdrag eftersom varan ej då kan säljas igen.

3. Returnera varan till La Vanille AB med hjälp av den returfraktsedel ni fått skickad till er.

Om du har fått en faktura och vill skicka tillbaka hela eller delar av ordern ber vi dig vänligen att kontakta Klarna för att förlänga förfallodatum på fakturan. Detta för att slippa påminnelseavgifter/returfraktavgifter och att den inte går vidare i kravkedjan. Klarna kontaktar du på tel 08-12012010 eller via mail till [email protected]. Om du vid mottagandet av ditt paket upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad ska detta reklameras omgående till paketombudet, detta gäller både vid hemleverans och när du själv hämtar paketet hos ett ombud. Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig till kundtjänst senast inom 7 kalenderdagar. Har du valt faktura som betalsätt, observera att den ska betalas även om varan reklameras. Eventuell reglering av fakturan görs när ärendet har hanterats. 

Byte av vara

Om du önskar byta en produkt så måste du lägga en ny beställning i vår webbutik på den vara du vill ha och returnera den oönskade produkten till oss. Vi skickar då den nya varan till dig så snart som möjligt och när vi fått in din retur gör vi en återbetalning. Återbetalning sker med samma betalsätt som ursprungligen använts.