Solcellsbelysning för trädgården

Med vacker solcellsbelysning skapar du en fin och dekorativ belysning för altan, balkong och trädgårdens alla hörn. Vi har produkter med solenergi från det svenska varumärket Star Trading för de flesta tillfällen och platser. Det finns solcellsbelysning som enbart fungerar som vackra inslag i din trädgård eller på din altan. Dessa produkter passar utmärkt för sommarens alla fester. Sedan finns det produkter som är mer funktionella och tekniska som exempelvis belyser en rabatt eller ett träd med ett starkare sken. Vissa produkter har inbyggda rörelsesensor som känner av när man går förbi och därmed ökar ljuset.

För sommarens partyn hittar du i Star Tradings utbud många glada figurer, mysiga lyktor och trendiga ljusslingor för din trädgård. Populära produkter är Nantes solcellslampa i keramik, Flamingo solcellsslinga, solcellsslingor ur serien Glow, Jamjar solcellslyktor, Roma solcellslyktor och Tube solcellsslinga.

I vårt stora utbud erbjuder vi solcellslampor, solcellslyktor, solcellsslingor, solcellsvägglampor, solenergi termometer, anpassningsbar lyktstolpe och solenergiprodukter för trädgårdsdekoration. För att dessa lampor skall fungera måste de förses med mycket solljus. De bör av den anledningen placeras där de får så mycket solljus som möjligt under dager för att på så sätt lysa under kvällen och natten.

Vi rekommenderar att du följer vissa skötselråd för att din solcellsprodukt ska fungera så länge som möjligt. Var noga med att rengöra panelen ett par gånger under vår- och sommartid. Det bästa är att använda sig av en mjuk trasa och lite ljummet vatten. Använd inge rengöringsmedel. Vi rekommenderar även att du under vintern tar in din produkt och förvarar den inomhus, och plocka då även ur batterierna. Det är bra att också byta batterier efter en säsong. Viktigt är att bruka batterier som är uppladdningsbara och av rätt sorts och med rätt V/mAh. Det är även bra att se över batterihållaren och ta bort eventuellt korrision som kan ha uppkommit.

Se all solcellsbelysning här »