Solcellslampor

Nu är våren här och utesäsongen är igång! Ett enkelt och miljövänligt sätt att lysa upp sin trädgård, altan eller balkong är att använda sig av solcellsprodukter. Med solcellslampor skapar du en härlig stämning och de blir vackra dekorationer ute. Det finns flera fördelar med dessa lampor. De är miljövänliga eftersom de laddas och drivs med hjälp av solen. De är även lätta att använda och de drivs utan el vilket innebär att du inte behöver några kablar. Lamporna har en inbyggd sensor, som per automatik tänder lampan när det börjar skymma och släcker lampan när det börjar ljusna. Vill man ha ett starkt ljus skall man välja lampor med en hög lumen.

Belysningen är praktisk och lättskött, och passar bra till ställen som exempelvis sommarstugan eller trädgården. Solcellslamporna passar i stort sett vid alla tillfällen och miljöer och kan användas under perioden mars till september. Vårt sortiment av solcellsbelysning kommer från det svenska varumärket Star Trading. Bland produkterna hittar du solcellslyktor, solcellslampor, solcellsvägglampor, solcellsbordslampor, solcellsslingor och mycket mer.

I Star Tradings nyheter hittar du ett stort sortiment av snygga lampor som ger ett starkare sken och som har praktiska inbyggda timers eller rörelsesensorer. Fördelen med en rörelsesensor är att ljusstyrkan ökar när sensorn känner av att du promenerar förbi lampan som kan vara användbart på kvällar vid gångbelysning. Det kan även verka avskräckande på rådjur och andra djur. Hellas är en sådan solcellslampa som är ny för säsongen och som är perfekt för att lysa upp vackra rabatter och gångstigar i trädgården. De säljs i set om tre stycken. Vill man belysa husfasaden passar Fency solcellsvägglyktor jättebra då de avger ett varmvitt ljus med sina LED-ljuskällor. De är också utmärkta att placeras på ett staket, som behöver lite extra ljus. Önskar man lysa upp sin altan eller gräsmatta är solcellsspotlighten Decklight perfekt.

Letar man efter vackra dekorativa inslag till trädgården finns det mycket att välja bland. Många av solcellsprodukterna passar även utmärkt till sommarpartyt, studenten eller kräftskivan. En snygg slinga är Glow som är en färgglad solcellsslinga som är designad till att efterlikna den traditionella glödlampan. Vill man ha en fin solcellsdekoration som lyser när det är mörkt är Windy perfekt, som är ett vackert vindspel formad som en sol.

Se all solcellsbelysning här »