Taklampor i glas

Taklampor är inte bara ljuskällor utan även viktiga inslag för att skapa en fulländad ljussättning i ett rum. När det gäller kreativiteten och formkänslan finns det inga gränser när det handlar om stilfulla och snygga taklampor. Det finns allt från ruggad industridesign till traditionella klassiker. Modern kontrast eller elegant klassiker – välj det som passar rummets stil och inredning! Ett av våra nya varumärken är Ebb & Flow som är välkända för sitt stora sortiment av vackra designlampor i glas. Rowan taklampor är en serie aramturer som är gjorda av munblåst glas i olika vackra färgtoner med en elegant och smakfull design. De alla mycket dekorativa vävda textilsladdar i antingen guld eller silver som matchar armaturen på ett tjusigt sätt. De finns i flera olika storlekar och utföranden och de gör sig fint själva eller i grupp med flera stycken.

Rowan taklampa i grått glas från Ebb & Flow

Flera andra av våra varumärken har snygga och trevliga lampor såsom PR Home, Nordal och House Doctor bara för att nämna några. Från House Doctor finns lampskärmen Goal som är gjord av handblåst återvunnit glas som blir en fin med komplett takupphänge.

Goal lampskärm från House Doctor

Serien Bretagne från PR Home är en tuff takpendel med industriell design och kommer med en kedja som i sig blir en cool detalj. Emerald från samma varumärke är en armatur som dels kan användas som taklampa, fönsterlampa och som bordslampa. Den kommer i två storlekar och i tre olika färgnyanser – silver, koppar och mässing.

Bretagne taklampor från PR Home

Letar du efter en snygg taklampa så har det danska varumärket Nordal ett flertal stiliga att välja mellan. Deras utbud utmärks av en formgivning åt industri, retro och vintage. Från Nordal kommer serien Bubble som är små nätta takpendlar gjorda av återvunnet glas och finns i vackra färger som lila, gult och blått. 

Bubble takalampa från Nordal

Taklampor är viktiga inredningsdetaljer som kan lyfta rummets atmosfär till en ny nivå och bör väljas med omsorg. Låt dig inspireras av vårt stora sortiment av snygga taklampor online!