Pollare

Pollare och stolplyktor passar utmärkt när du vill lysa upp garageuppfarten, trädgården, terrassen eller bryggan. Utomhusbelysningen skapar en inbjudande och välkomnande känsla samtidigt som det är lätt att hitta när mörkret faller. Hos La Vanille hittar du ett brett och varierat sortiment av prisvärd utomhusbelysning av hög kvalitet. Du kan välja lampor från välkända varumärken som Aneta Belysning och Bolthi.

 

PR Home Luton Stolpbelysning Grå
Stolpbelysning Luton kommer från det s...
2 400,00 kr
PR Home Luton Stolpbelysning Svart
Stolpbelysning Luton kommer från det s...
2 400,00 kr
Bolthi Poppy Pollare LED Antracitgrå Kom...
Poppy pollare kommer från det svenska ...
859,00 kr
Bolthi Malva LED Stolplykta 2-set Antrac...
Pollare Malva kommer från det svenska ...
859,00 kr
Bolthi LED Stolplykta Opal 2-set
LED Opal stolplykta 2-set kommer ...
609,00 kr
Bolthi LED Stolplykta Sunny 2-set Stål
LED Sunny stolplykta 2-set kommer...
939,00 kr
Bolthi LED Stolplykta Sunny 2-set Svart
LED Sunny stolplykta 2-set kommer...
939,00 kr
Bolthi LED Stolplykta Tindra 2-set Stål ...
LED Tindra stolplykta 2-set kommer frå...
1 079,00 kr
Bolthi LED Stolplykta Shine 2-set Stål
LED Shine Stolplykta 2-set kommer...
1 159,00 kr
Bolthi LED Stolplykta Shine 2-set Svart
LED Shine Stolplykta 2-set kommer...
1 159,00 kr
Aneta Belysning Kolv Pollare Mörkgrå 100...
Pollare Kolv kommer från det svens...
1 748,00 kr

Pollare & Stolplyktor

 

Hur skapar man liv i sin trädgård med hjälp av pollare & stolplyktor?

 

Tänk på var du önskar ha belysningen och vilka platser i trädgården som är i behov av ljus. Jobba med kontraster mellan ljus och mörker. Placera gärna ut flera svagare lampor på många ställen i stället för få starka lampor. Lys upp husentrén med pollare och stolplyktor för att skapa en inbjudande känsla. Rabatter och trädgårdsgångar är också fint att lysa upp. Genom att kombinera pollare i olika höjder och vara kreativ på olika lösningar skapar man en spännande och intressant effekt. Tänk på att inte placera pollarna för långt ifrån varandra för att undvika för stora skillnader mellan ljust och mörkt. Har du höga pollare kan de sitta längre från varandra då ljuskällan kommer högre upp och åstadkommer mer ljus.

 

Pollare kan monteras med både skruvplatta och markspjut eller skruvas fast. I vårt sortiment hittar du pollare och stolplyktor i många olika utföranden. Du kan välja mellan olika höjder, färger, material och ljusstyrka. Många av våra pollare och stolplyktor säljs i set men du kan även välja att köpa enstaka. Du kan även botanisera bland ett brett utbud av pollare i en mängd olika stilar alltifrån moderna, stilrena till rustika. Komplettera gärna dina pollare med lämpliga lamptillbehör som transformator, trevägskopplingar och förlängningskablar. En skymningssensor är också praktiskt då den tänder vid skymning och släcker efter förinställd tid med upp till nio timmar. En dekorativ pollare och stolplykta bidrar till att skapa en exklusiv och trevlig känsla i trädgården på samma gång som det frambringar trygghet och säkerhet. 


Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille