Lene Bjerre

Lene Bjerre Design är ett av de ledande varumärkena inom dansk heminredning. Hon startade sin verksamhet under 1970 - talet med att börja tillverka vackra, romantiska lampskärmar. Under denna tid var hon en pionjär inom sitt område och med sin kreativitet och viljestyrka skapade ett av de ledande företagen i Danmark för hem och livsstilsprodukter. Längs den blå Limfjorden i ett naturskönt läge vid Nibe på Jylland ligger huvudkontoret. Där i en inspirerande och kreativ miljö som är beläget mitt in naturen och inte långt från havet skapas väldesignade produkter med hög kvalitet.

Skapa ett personligt och ombonat hem med vackra skandinaviska designprodukter från Lene Bjerre.

Ända sedan starten har företaget kombinerat ett skickligt hantverk med formgivning, nya modetrender och traditioner. Med sin formgivning vill man avspegla varje personlighet och skapa vackra hem att leva i. Deras kreativa designteam reser över hela världen för att hitta nya trender och influenser som används som inspirationskälla för att skapa ett tidlöst, klassiskt skandinaviskt produktsortiment. Företaget deltar i flera stora mässor som Maison Objet i Paris, Homi i Milano och Formex i Stockholm.

Lene Bjerre släpper varje år två huvudkataloger en för vår-sommaren och en för vinterns nyheter samt ytterligare en katalog för julkollektionen. Förutom dessa kataloger lanseras även många nya produkter under både vinter och sommarsäsongen. Det lanseras en expresskatalog för höst och vintern med produkter för Halloween och jul och som endast finns i en begränsad upplaga med storsäljarna Serafina kottar, pumpor, älgar och mycket mer. För sommaren lanseras en högsommarkollektion med en mängd vackra och dekorativa inredningsdetaljer som exempelvis serien Saline. För påsk erbjuder man en många vackra produkter som serien Serafina med de populära påskhararna och guldfärgade påskäggen.

Hos oss hittar du ett stort utbud av skandinaviska designprodukter för hemmet och trädgården från Lene Bjerre. Välj bland snygga bordslampor, lampfötter, möbler, juldekorationer, julpynt, gardiner, vackra lampskärmar, ljusstakar, lyktor, ljuslyktor, dukar, stämningsfulla ljus och blomkrukor. Många av dessa designprodukter hör till några av våra mest populära storsäljare. Beställ Lene Bjerres inredning online här – vi har ett stort sortiment, bra priser och fraktfritt över 500 kr.  

Med denna unika, skandinaviska stil kan du skapa en personlig och ombonad atmosfär i ditt hem. Lene Bjerres filosofi är att skapa rum att leva i!

 

Lene Bjerre Ratia Rottingbord Natur 67 c...
Bord Ratia är designat av det dansk...
2 290,00 kr
Lene Bjerre Depot Vagn Svart 96 cm
Vagn Depot är designad av det dansk...
4 990,00 kr
Lene Bjerre Emiko Skåp Svart 61 cm
Skåp Emiko är designad av det...
5 479,00 kr
Lene Bjerre Depot Vagn Svart 90 cm
Serveringsvagn depot är designad av...
3 995,00 kr
Lene Bjerre Nara Vagn Blå/Guld 67 cm
Vagn Nara är designad av det danska...
4 395,00 kr
Lene Bjerre Depot Vagn Silvergrå 88 cm
Serveringsvagn depot är designad av...
4 695,00 kr
Lene Bjerre Depot Vagn Guld 90 cm
Serveringsvagn depot är designad av...
3 995,00 kr
Lene Bjerre Depot Vagn Guld 88 cm
Serveringsvagn depot är designad av...
4 695,00 kr
Lene Bjerre Deponia Sidobord Svart 58 cm
Sidobord Deponia är designat av det...
1 699,00 kr
Lene Bjerre Larria Sidobord Offwhite/Sva...
Sidobord Larria är designat av det ...
2 499,00 kr
Lene Bjerre Rosetta Sidobord Sand/Silver...
Sidobord Rosetta är designad av det...
4 170,00 kr
Lene Bjerre Rosetta Sidobord Ljust Guld/...
Sidobord Rosetta är designad av det...
4 170,00 kr
Lene Bjerre Depot Sidobord
Sidobord Depot kommer från det dan...
2 595,00 kr