Victorian

Varumärket Victorian Candles ingår i varumärkeshuset On Interiör AB som har sitt huvudkontor i Västra Frölunda, strax utanför Göteborg. Victorian har fyra kollektioner där varje ljus är indelat efter essens och look. Kollektionerna består av en mängd olika dofter som står för känslor, associationer som uppkommer av de olika essenserna. Victorian skapar underbara och exklusiva doftljus, doftpinnar och room spray, alla i underbara dofter och vackra förpackningar. Dofterna är fint anpassade så att de är lagom starka och man återanvänder ofta omtyckta dofter fast i olika former så att man lätt kan känna igen sig och har möjlighet att finna sin favoritdoft. Alla deras doftljus kommer i vackra och påkostade förpackningar som är fina att använda som vackra dekorationer i inredningen. Ljusen kommer i flera olika storlekar och finns i många olika prisklasser. Samtliga ljus är tillverkade av sojavax av hög kvalitet.

 

Beställ vackra och kvalitativa doftljus från Victorian

 

Victorians kollektioner består av dessa fyra olika kollektioner: Serendipity, Sense, Mokom Mollitious och Christmas. Serendipity kännetecknas av att du ska öppna ditt sinne runt omkring dig, vara nyfiken och fånga nuet. Sense är Victorians kärna ibland sina doftljus som kännetecknas av fantastiska dofter. I denna serie hittar man de klassiska dofterna och färgställningarna till sitt hem. Doftljusens design kännetecknas av en pompös, utsmyckande och kunglig stil alla i en sann viktoriansk anda. Moko består av en pålitlig serie av dofter och består av varma och jordnära färgnyanser. Budskapet man vill förmedla med denna kollektion är vilka vi är och varifrån vi kommer. Samtliga doftljus har hämtat sin inspiration från naturens material. Mollitious doftljus kännetecknas av praktfulla material där alla ljus har en extra fin detalj som bidrar till ett elegant intryck.

Hos oss hittar du ett stort sortiment av väldoftande, fräscha och lyxiga doftljus och doftpinnar för alla tillfällen. Alla produkter från Victorian har hög kvalitet och levereras i fina förpackningar. Med dessa underbara doftljus och doftpinnar kan du skapa ett trivsamt hem!

 

Victorian Doftljus Marble Silver Rain
Doftljus Marble Silver Rain kommer fr&ar...
199,00 kr 239,00 kr
Victorian Doftljus Wilderness
Doftljus Wilderness kommer från va...
199,00 kr 229,00 kr
Victorian Doftljus Monkey Business
Doftljus Monkey Business kommer frå...
199,00 kr 229,00 kr