Fönsterlampa blå

Rätt belysning är en viktig del i inredningen. Lampor är ett måste för att skapa trivsel och med en behaglig belysning skapar du en ombonad och härlig känsla i hemmet. Fönsterlampor är perfekta att använda för att lysa upp punktvis och skapa mysiga ljuspunkter i rummet. Våra fönsterlampor finns i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser. Hos oss hittar du kända och populära varumärken som Ebb & Flow, Oriva, PR Home, Aneta Belysning och Belid.

Belid Gloria Glasskärm Blått 16 cm
Taklampa Gloria är designad av det sve...
1 049,00 kr
Aneta Belysning Minna Taklampa Blå 21 cm...
Taklampa Minna kommer från det sve...
534,00 kr
Aneta Belysning Cornelia Taklampa Blå 25...
Taklampa Cornelia kommer från det ...
549,00 kr
Oriva Candy Fönsterlampa Ljusblå 11 cm
Fönsterlampa Candy kommer från det sve...
249,00 kr
Belid Buddy Taklampa Azurite/Opal 28 cm
Taklampa Buddy är designad av Joakim F...
1 890,00 kr 2 149,00 kr
Ebb & Flow Rowan Taklampa Deep Blue ...
Taklampa Rowan är designad av det d...
3 099,00 kr

Fönsterlampa blå

Hos oss kan du botanisera bland traditionella, klassiska och trendiga fönsterlampor. Söker du en modern blå fönsterlampa rekommenderar vi serien Picasso från Belid. Picasso är en fin lampa som är perfekt att hänga i fönstret. Den är gjord i duvblå metall och har en tidlös design. Samtliga av Belids armaturer tillverkas i deras egen fabrik i Varberg och de välkända för sina kvalitetslampor som ger en underbar ljusuppleveles. I denna kategori hittar du blå fönsterlampor i många olika material. En blå fönsterlampa i glas lyfter vilket rum som helst och passar i de flesta inredningar. Från vårt danska varumärke Ebb & Flow hittar du ett stort utbud av väldesignade blå fönsterlampor i glas med fina metalldetaljer. Fönsterbelysning skapar en härlig stämning året runt och passar i både hem och offentlig miljö. Ming Mey är en fin serie av fönsterlampor i blått porslin som är inspirerade av kinesiskt porslin. En vacker lampa som skapar fina inredningsmöjligheter och är fin ihop med en vacker ljuskälla.

 

Lys upp mörkret med en vacker och dekorativ fönsterlampa

 

En fönsterpendel är lätt att flytta runt och under vår och sommar gör sig en blå fönsterlampa särskilt bra i inredningen. Du kan välja mellan olika härliga blå nyanser alltifrån ljus turkosblå, isblå, turkos, petrolfärgad till mörkaste blå. När du handlar av oss har du alltid 30 dagars ångerrätt och vi erbjuder snabba leveranser och fraktfritt över 500 kronor. Du kan välja att hämta din fönsterlampa i vår butik eller online.

 

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille