Lavanille

Adventsljusstake grå

Inred med trendiga gråa adventsljusstakar till jul

Adventsljusstake grå

Smycka ditt hem med en dekorativ och vacker grå adventsljusstake. I vårt sortiment hittar du mängder av designade och prisvärda grå adventsljusstakar från ledande varumärken som Star Trading, Watt & Veke och PR Home. 

Stort urval av moderna adventsljusstakar i olika material 

En adventsljusstake är en ljusstake med fyra levande ljus. Dock kan en adventsljusstake kan också vara en elektrisk ljusstake med ett visst antal lampor. Adventsljusstakens design är mestadels pyramidformad men kan även ha en rak och stilren design. Nuförtiden har utbudet av moderna och designade adventsljusstakar blivit större hos många av belysningsföretagen som säljer elektrisk julbelysning. Julbelysningen är inte enbart vackra källor till ljus utan också viktiga element till interiören i ett modernt hem. Till den som vill ha en traditionell adventsljusstake grå med sju ljushållare föreslår vi serien Emma från Star Trading. Emma är en vacker träljusstake med sju runda ljushållare som sprider ett mysigt sken och skapar den perfekta julkänslan i rummet. Finns i flera snygga kulörer som röd, vit, gul, grafit och beige. Söker du en trendig träljusstake kan du välja Trill med elva ljuskällor som skapar den perfekta adventstämningen i hemmet. Adventsljusstakens design är moderiktig och trendig och den gör sig perfekt i det skandinaviska hemmet. 

Matcha gärna dina elljusstakar med dekorativa ljusmanschetter som finns i olika utföranden som exempelvis röda dekorationsbollar i klassisk julröd färgnyans, små guldfärgade julkottar och med stilrena metallhylsor i mässing, koppar eller borstat stål. 

Oavsett vilken ljusstake du letar efter kan vi lova att du kommer upptäcka den i vårt stora urval. En elljusstake är inte bara en fin ljuskälla till jul utan också en prydande detalj i hemmet. Hos oss hittar du ljusstakar för alla hem och inredningsstilar. Söker du en traditionell, minimalistisk, industriell, gammeldags, trendig eller stilren träljusstake kommer du med största sannolikhet att hitta den hos oss. Här kan du botanisera bland grå adventsljusstakar i en mängd olika färgställningar, material, storlekar, priser och design från kända varumärken.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille