Lavanille

Adventsljusstake guld

Lys upp rummet till jul med klassiska adventsljusstakar

Adventsljusstake guld

Med en stämningsfull adventsljusstake guld skapar man en underbar julkänsla i hemmet. Guldfärgade adventsljusstakar lyser vackert upp hemmet till jul och finns i en mängd olika utföranden, färger och storlekar. Hos oss hittar du ett stort och varierat utbud av vackra och klassiska elljusstakar från ledande varumärken.

Lys upp hemmet med en klassisk adventsljusstake

En guldfärgad adventsljusstake är jättefin i ett fönster, på en byrå eller på ett sidobord. De sprider ett härligt sken i mörkret och är riktigt fina stämningsfulla juldekorationer. Hos La Vanille hittar du ljusstakar i många fina material som trä, metall, marmor, plast, järn och mässing. Söker du en klassisk elljusstake kan vi varmt rekommendera Soft Christmas som är en femarmad metalljusstake i modern och trendig design.

Du kan sätta din egen prägel på adventsljusstaken genom att matcha med en droppformad, klotformad eller tubformad ljuskälla beroende på vad du föredrar. En annan populär modell är ljusstaken Kristina från Star Trading som är en elegant sjuarmad metalljusstake som välkomnar julen med stil. Vill du pynta ljusstaken ytterligare kan du komplettera med Star Tradings fina ljusmanschetter med små dekorativa guldkottar.

I vårt sortiment kan du botanisera bland guldfärgade adventsljusstakar i både trendig och klassisk design som lyser upp decembermörkret. Ljusstakarna finns både som elektriska varianter och som batteridrivna ljusstakar. Du kan också välja mellan LED-lampor och ljusstakar med olika socklar som E5, E10 och E14. Oavsett om du söker en variant med fyra, fem, sju eller 12 ljuskällor är vi säkra på att du kommer hitta just din favorit.

Adventsljusstakar passar i hemmets alla rum och är lika vackra tända som släckta. De står oftast framme under juletid men kan med fördel också stå framme under det mörka höst- och vinterhalvåret. Hos La Vanille hittar du ett stort utbud av vacker julbelysning i form av vackra elljusstakar, adventsstjärnor, ljusslingor, plastgranar, julkransar, girlanger och jultillbehör. Välkommen att handla vackra guldfärgade adventsljusstakar från kända varumärken som Star Trading, PR Home och Watt & Veke.

Hoppas att du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille