Lavanille

Adventsljusstake röd

Skapa magisk julstämning med vackra röda adventsljusstakar i klassisk design

Adventsljusstake röd

Skapa en magisk julstämning i ditt hem med en vacker röd adventsljusstake i klassisk, skandinavisk design. Hos La Vanille hittar du ett noga utvalt sortiment av en mängd olika adventsljusstakar i olika material som metall, trä, plast, aluminium, järn, björk, koppar och mässing.

Skapa julstämning i hemmet med vackra adventsljusstakar

Vad kan bli mer juligt i hemmet än en klassisk adventsljusstake röd som lyser fint och pryder sin plats. Adventsljusstakarna finns i olika modeller alltifrån fyra, fem eller sju lampor. Du kan välja mellan bågformade, klassiska, V-formade, sjuarmade, nioarmade, stora eller små. Letar du efter en lekfull röd adventsljusstake föreslår vi Julkul som har en karaktäristisk och charmig form. Den sjuarmade adventsljusstaken avger ett härligt varmvitt sken i rummet och blir en dekorativ detalj i fönstret. Till den som tycker om den gammeldags stilen tipsar vi om Sundborn som är en härlig röd adventsljusstake i trä med två LED-ljuskällor som avger ett varmvitt ljus. Den finns tillgänglig i två olika utföranden dels med motiv av en flicka dels med motiv av en pojke. Du kan antingen ställa den på en fönsterbräda, på ett bord eller på en byrå.

En röd klassisk elljusstake håller i många år och skapar den perfekta julkänslan. En elljusstake i Sverige brukar vanligtvis vara framme till den Tjugondedag jul som är tjugo dagar efter julafton, och som symboliserar slutet av julen. Är adventsljusstakens design klassisk och modern kan den självklart stå framme året om. Vårt sortiment av julbelysning utökas kontinuerligt med nya produkter från spännande varumärken. Förutom adventsljusstakar hittar du vacker julbelysning för utomhusbruk, plastgranar, julkransar, jultillbehör, juldekorationer adventsstjärnor och mycket mer. Hos oss handlar du julbelysning smidigt online. När du handlar hos oss har du alltid 30 dagars ångerrätt och fri frakt över 500 kronor. Vi samarbetar med Klarna och erbjuder flera olika betallösningar. Hos oss finns många alternativ och vi är en butik som alltid är öppen när du söker inspiration.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille