Lavanille

Adventsljusstake smide

Adventsljusstakar i smide som passar många olika stilar och smaker

Adventsljusstake smide

Skapa ett stämningsfullt sken i vintermörkret med en vacker adventsljusstake smide. När första advent närmar sig vill man ju ta fram alla sina juldekorationen och julbelysning. Hos La Vanille finner du något för de flesta stilar och smaker – vare sig du vill ha en traditionell, trendig eller minimalistisk jul.

Med snygga adventsljusstakar skapar du ett mysigt adventmys

Att matcha sina adventsljusstar med övrig inredning och julbelysning skapar en härlig harmoni och en fin enhet. Adventsljusstakar i smide passar självklart perfekt i ett fönster och lyser upp fint både inne som ute. Elljusstakarna hos oss är så fina att du inte nödvändigtvis behöver plocka undan dem när högtiden väl är över. Låt dem istället förgylla ditt hem ända fram till våren istället. De passar naturligtvis också fint på många andra ställen i bostaden som exempelvis på ett bord eller varför inte på golvet. Detta passar extra bra om du har turen att ha stora exklusiva glaspartier i din bostad. I vårt sortiment hittar du adventsljusstakar i smide i en mängd olika storlekar, material, kulörer, utföranden och prislägen. Adventsljusstakarna i smide finns med dels två, fyra, fem, sju, nio, 11, 14 och 20 ljus. Adventsljusstaken i smide med sju ljus är den vanligaste och också den som du har flest produkter att välja bland. En adventsljusstake svart smide ger en ombonad och hemtrevlig känsla i rummet.

Att dekorera sitt hem med levande ljus och elektriska ljusstakar är något som många har sett fram emot under hela året. Därför kan man gott och väl inreda med många olika juldekorationer, julbelysning, ljusslingor och fina ljusstakar. En adventsljusstake i smide är otroligt vacker med sin fina design och snirkliga detaljer. I vårt urval hittar du kända varumärken som Star Trading, Watt & Veke, PR Home med flera. Vi erbjuder snabba leveranser och säkra och trygga betalningsvillkor när du handlar hos oss. Välkommen att hämta inspiration hos oss och vi hoppas att du kommer hitta något som faller dig i smaken.

Hoppas du hittar det du söker! /Yvonne på La Vanille