Lavanille

Adventsljusstake vit

Inred med trendiga, bågformade eller ljusstakar med industriell känsla

Adventsljusstake vit

När man kommer in i november börjar mörkret bli alltmer påtagligt. Vad passar bättre än att då lysa upp vinterns mörker med en vacker vit adventsljusstake. Hos La Vanille hittar du ett brett urval av väldesignade elljusstakar i alla dess former.

Handla adventsljusstakar online

Våra vita adventsljusstakar finns i många olika utföranden och stilar. Du kan välja mellan klassiska, trendiga, bågformade, raka ljusstakar, ljusstakar med industriell känsla och minimalistisk form. Söker du en stilren elljusstake i vitt trä tipsar vi om Halla som har en elegant bågformad design med fina detaljer i mässingsfinish. Finns även i grått och mässing och juligt rött och mässing. En storsäljare är elljusstaken Svenljunga från Star Trading som är formgiven av den kända designern Charlotte Falck i gemensamt arbete med Skandilock AB. Adventsljusstakens design är klassisk och är gjord i vitt trä med äkta detaljer av fårskinn. Traditionen att tillverka adventsljusstakar med skinndetaljer går tillbaka över 200 år i tiden då man i Svenljunga lade grunden för en skinnberedning av den boskapsmarknad som då fanns där. Skandilock AB som har tillverkat ljusstaken Svenljunga grundades under 1930-talet och är idag ett välkänt företag som formger produkter i fårskinn med bra etisk kvalitet. Då Star Trading ville skapa en vit adventsljusstake med äkta fårskinn var valet lätt att inleda ett samarbete med Designern Charlotte Falck.

Formgivaren Charlotte Falck hämtade idéer av Svenljungas skildring till att skapa denna elljusstake som kombinerar det trendiga och traditionella formspråket och med byns anor - ljusstaken Svenljunga. Hos La Vanille handlar du din vita adventsljusstake enkelt och smidigt online. Du kan välja att hämta adventsljusstaken i vår butik eller få den direkt levererad hem till dig. Vi erbjuder alltid fri frakt över 500 kr och 30 dagars ångerrätt. Vi hoppas att du hittar en adventsljusstake träfärgad hos LaVanille. Har du några funderingar när du genomför köpet är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.